Totaal aantal pageviews

vrijdag 22 mei 2015

Artist Trading Cards

Dat is toch zo gek hè, een hele tijd deed ik helemaal niets meer met Atc's. Maar nu... Ik ben ineens weer fanatiek en ik vind het geweldig. Druk is het ook. Maken natuurlijk.  En dat ruilen en kiezen en versturen kost ook veel tijd.
Ik heb er de laatste paar weken een stuk of veertig geruild. Soms eentje met één iemand. Soms vier met iemand. Het leverde me een berg leuke post op.
Een paar van de leukste Atc's laat ik hier zien.

De eerste vind ik de aller-allermooiste. Je ziet het niet, maar die is helemaal van stof en genaaid op het kaartje. Wacht, ik maak hem nog wat groter:

De tekst spreekt me natuurlijk ook aan. Maar afgezien daarvan... super toch?
Alle andere kaartjes vind ik ook geweldig. Ook die ik niet laat zien.  Op eentje na, die heb ik weggegooid. Dat was een plaatje geplakt op een vodderig papiertje. Er was geen aandacht aan besteed.
Maar dat gebeurt dus bijna nooit. Meestal vind ik juist de gekregen kaartjes mooier dan de mijne!

Sommige mensen maken ook nog eens een feestje van de enveloppe:


Of sturen zomaar iets extra's mee: 


 Nou? Is het een leuke hobby of niet?

7 opmerkingen:

Katrien zei

Wauw ware kunstwerkjes.
De tekst van de eerste spreekt mij natuurlijk ook aan! :-)

Wieneke zei

Ik vind elke creatieve hobby, die mensen veel plezier oplevert, helemaal prima. Het lijkt wel of er steeds meer mensen zich in zelf dingen maken storten. Misschien als tegenwicht voor al die narigheid die momenteel op de kloot is.

Jolande zei

Inderdaad een hele leuke hobby.
Mooie atc's heb je gekregen.

Marloes Kreatief zei

Echt heel leuk

debora zei

mijn dochter deed jaren zoals jij,aan postcrossing,wat zitten daar soms mooie kaarten in.vandaag was ik bij hem op bezoek(mijn kleinkind van 2j en 3maand heeft van deze morgen de windpokken),terwijl mn dochter een boodschap deed mochten we samen in de doos kaartjes kijken,leuk!!wat kan zo'n klein "trieneke"(dat zeggen wij als koosnaampje,ze heet niet zo,hoor)al goed kijken naar al die mooie kaarten,haar lieveling had ze uitgezocht en liet die niet meer los:er stonden cupcakjes op versierd met snoepjes,grappig!wat zijn kaarten toch leuk!fijn weekend gewenst debora

Ingrid Orens zei

Ik vind het een super hobby !
(Heb nu wel een beetje spijt dat ik niet stiekem gepiept heb naar jouw creaties hihi... Maar dat vond ik dat dat niet kon...)

Bertiebo zei

Oh Ingrid, natuurlijk had je gewoon moeten kijken. Ikz ou het gedaan hebben hoor!