Totaal aantal pageviews

zondag 16 oktober 2011

Voordeelagenda


Dit stoort me nogal: gisteren kreeg ik de voordeelagenda van de Postcodeloterij in de bus. Het gaf nogal een klap want het ding is hartstikke zwaar. Dus eerst dacht ik nog dat er een leuk pakje was geland. Maar niks hoor het was die agenda. Nou had ik tot voor kort zelf een agenda en ik had heel wat collegae met een agenda. Bijzondere exemplaren waren erbij: duur, gratis, mooi, lelijk... Maar niemand heb ik ooit de agenda van de postcodeloterij zien gebruiken. Logisch want het kreng is zoals gezegd veel te zwaar. Dus dan gaat het om de bonnen die er in zitten. Kortingsbonnen want ja, het is een voordeelagenda. Oké: er zitten heus wel een paar bruikbare bonnen in. Maar ja, die moet je dan eigenlijk altijd bij je hebben. Of je moet ze voor ieder gepland uitstapje doornemen, voor 't geval dat... Er zullen vast wel mensen erg blij mee zijn, maar ik ben dat niet en ik vermoed dat ik niet de enige ben. Al dat geld dat hier aan is besteed: alleen al de verzendkosten 2,76. (Dat weet ik omdat de agenda volop op Marktplaats wordt aangeboden) Het geld had rechtstreeks naar de bedreigde luipaarden van de voorkant kunnen gaan. Dus misschien kunnen ze voortaan even informeren of men dit cadeau op prijs stelt.

7 opmerkingen:

Jolanda Eding zei

Hoihoi,
Ik ken ze de agenda's van NPL.
Heb er nl 380 in de gang liggen die ik de komende week mag rondbrengen.Sandd mag ze wederom dit jaar gaan rondbrengen. Ik snap je helemaal maar ik ben er blij mee want ik verdien er mooi extra door, hihi.

KnutzEls zei

Hier is hij nog niet gesignaleerd, maar vorig jaar heb ik me er al over geërgerd en dat doe ik dus dit jaar weer. Zonde van al het geld, papier, moeite en werk.

Bertiebo zei

Hihi, Jolanda, ik snap jou ook!

Griemmank zei

Hear hear!

Kitty zei

Je hebt gelijk!

Yvette zei

Ik snap je ook Jolanda, maar omdat Sandd zo slecht betaalt ben ik vorig jaar gestopt met dat werk. Ze maken de postmarkt kapot en trekken de bezorgers het vel over de oren. Maar dat is een andere discussie dus ik houd erover op :)

Nanos zei

Alweer een voordeel voor wie niet meedoet aan die loterij. :-)