Totaal aantal pageviews

dinsdag 20 september 2016

Postcrossingverrasssing

Iedere keer als ik denk maar eens te gaan stoppen met Postcrossing, komt er net weer iets leuks en kan ik het niet over mijn hart verkrijgen om echt te stoppen.
Deze keer kwamen er twee kaarten, van Hana uit Tsjechie. Een van mijn voorkeuren voor wat betreft de kaarten is: parasols. Of paraplu's. Allebei leuk vind ik. Je zou mijn collectie eens moeten zien.
Misschien zet ik alle paraplu/parasolkaarten nog wel eens op Pinterest. Maar het zijn er inmiddels zoveel dat het ook veel werk is. En tijd is kostbaar, toch?
De kaarten van Hana:


Hugo Charlemont, (1850-1939). En voiture, 1900

Max Svabinsky, 1904
Ja en dan zit ik natuurlijk weer een tijdje te googelen op beide schilders. Waar ik nog nooit van had gehoord en naar alle waarschijnlijkheid ook nooit meer van zál horen.
Dat vind ik nou juist erg leuk.
Maar de koek was nog niet op, want Hana stuurde mij ongevraagd ook nog twee ATC's. En dat is natuurlijk helemaal leuk en bovendien erg lief.
Zomaar twee Tsjechische ATC's toevoegen aan mijn verzameling.
Natuurlijk heb ik de kaarten meteen geregistreerd bij Postcrossing, zodat Hana weer nieuwe kaarten zal ontvangen. En natuurlijk heb ik haar al bedankt, ook via Postcrossing.
Maar dit was zo leuk, dat ik nu eens eventjes een mooie kaart voor Hana ga uitzoeken en ik zal ook een paar mooie ATC's voor haar maken.
En zo blijft een mens lekker bezig. Dat is belangrijk, vind ik. 

5 opmerkingen:

miekequilt zei

Dat postcrossing en die kaartjes zijn zó leuk. Maar vooral omdat jij kaarten krijgt die je ook echt spaart.

Jolande zei

Ik vind atc's met postzegels altijd zó leuk.
Het zou leuk zijn om al je kaarten eens te zien, als je nou eens helemaal niet meer weet wat je doen moet hahaha
Hoe bewaar jij al die kaarten trouwens?

Mapi zei

Ja hele mooie kaarten heb je weer gekregen.
Leuk hè Postcrossing, heb het alweer een tijdje niet meer gedaan,
je brengt me op een idee.

Liefs en een fijne avond,
Mapi

Bertiebo zei

De atcs zitten in een schoenendoos, nou ja in twee. En de kaarten op stapeltjes per onderwerp. Maar ik bewaar niet alles meer hoor

Bertiebo zei

De atcs zitten in een schoenendoos, nou ja in twee. En de kaarten op stapeltjes per onderwerp. Maar ik bewaar niet alles meer hoor