Totaal aantal pageviews

maandag 26 september 2016

Straatveger

Ooit heb ik een hele tijd foto's gemaakt van mensen in hun uniform en/of hun werkkleding. 
Dat werd toen een hele serie, maar ik denk dat het nog op mijn vorige blog was en die foto's kan ik niet meer vinden. Vandaag de dag ben ik een stuk georganiseerder, echt.
Dus ik dacht: ik doe het gewoon nog een keer.  Het zou nog wel eens een lange serie kunnen worden. En ik heb zo weer iets om naar te zoeken. 
Deze meneer mopperde nogal toen ik vroeg of ik een foto van hem mocht maken en het was ook niet helemaal verstaanbaar. Maar het kwam er op neer dat ik m'n gang kon gaan als ik hem maar niet verder lastig zou vallen. Dat is wat ik dacht. En dat deed ik niet, hem lastig vallen, dat snap je


Voor mij markeert en symboliseert deze foto tevens het begin van de herfst. 
Laten we hopen op een schitterende!


9 opmerkingen:

Anita Willems zei

Wat een leuk idee, zo'n serie!
Zo ben ik ooit begonnen aan een fotoserie van elektriciteitshuisjes en dan vooral de huisjes met een mooi ontwerp. Ik heb bijvoorbeeld een foto van een huisje met een rieten dak.
En ook had ik de ambitie om een winkelgevels op de foto te zetten met nog het oude, oorspronkelijke, bedrijfslogo of -naam in de gevel.

KnutzEls zei

Leuk zo'n serie. Ben benieuwd.

Bertiebo zei

Ja die winkelgevels... dat lijkt me ook leuk. Je kunt het altijd nog doen he

Bertiebo zei

Ja die winkelgevels... dat lijkt me ook leuk. Je kunt het altijd nog doen he

Neeltje zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Mapi zei

Leuk zo'n actiefoto.....

Inge zei

Oh, dan kun je nog een hele tijd vooruit lijkt me :-)

Willy zei

Dit is een mooie, leuk zo'n serie. Ik heb al eens gedacht over allerlei oranjekleurige onderwerpen, daar past deze foto ook bij. Er is iemand met een postbode- en wasjesverzameling. Zelf fotografeer ik ook veel deuren.

Marloeskreatief zei

Leuk idee ,heb jaren in een witte jurk gelopen ,was blij dat ik de wijk inging in mijn eigen kleren ......haha en zit nu weer met een jasje aan ,maar goed het zij zo