Totaal aantal pageviews

maandag 12 november 2012

Compliment

Met tegenzin ging ik vanmorgen hardlopen. Eerst had ik het vanuit mijn bed horen regenen en hoefde ik niet, maar ja, het klaarde op en werd prachtig, dat zag ik ook vanuit mijn bed. Dus moest ik van mezelf.  Met tegenzin. Op een sukkeldrafje.
Toen kwam mij een man tegemoet, met een hond. Werd ik nog chagrijniger van, want je weet nooit wat zo'n hond gaat doen. Maar deze baas had zijn hond gelukkig goed onder controle. Hij (leeftijd van mijn oudste zoon, jaar of dertig) stopte en zei: 'Ik neem mijn pet voor u af mevrouw!'. En dat deed hij, hij nam zijn pet af en maakte een buiging.
Zo leuk!!! Ik heb daarna superlekker gelopen. Echt waar!

2 opmerkingen:

Marga zei

Er zijn heus nog veel aardige mensen, al zou je dat niet zeggen als je radio hoort, de TV ziet en de krant leest. Maar ja, alleen slecht nieuws is nieuws! Trouwens, ik neem ook diep m'n pet/muts voor je af!

Wieneke zei

Ik kom eigenlijk heel vaak leuke mensen én leuke honden tegen, hoor. Het is precies wat Marga zegt. In de media worden veel te veel vervelia's tentoongesteld. Er is gewoon veel te veel aandacht voor akeligheden en naarlingen. Hoe minder ik er van meekrijg, hoe beter het me bevalt.
En natuurlijk vind ik het ook knap dat je wat aan je conditie doet. :-)