Totaal aantal pageviews

woensdag 14 november 2012

Prijs

In de zomer wordt hier altijd de badeendjesrace gehouden. Je koopt een lot, het nummer van dat lot wordt gekoppeld aan een badeendje en al die badeendjes worden op een mooie dag losgelaten in een gracht en vervolgens opgestuwd door brandspuiten. Tot de finish, in de volgende gracht.  De eendjes die het eerst over de finish gaan winnen voor degene met hún lotnummer een prijs. Het is altijd een superleuk gezicht en als je in de buurt van de finish zit, is het nog spannend ook. Dit jaar hadden we ook een paar loten (opbrengst voor een goed doel), maar jammer genoeg konden we niet bij de race zijn. En juist deze keer heeft een van onze eendjes gewonnen. Leuk leuk leuk!
Nu weet ik  heus wel dat men een gegeven paard niet in de bek moet kijken. Echt waar, maar van de gewonnen prijs: een voetverzorgingspakket worden we niet koud of warm. Het zijn 'travelstockings to prevent leg swelling and to prevent travel thrombosis'. We mochten de maat opgeven  en daarbij kwam nog een spray voor het een of ander. Heel lief van het bedrijf hoor, dat wel. Maar zooooo saai.
(Op mijn twaalfde won ik een rollade, toen begon het al dus. Ik zou zo graag eens iets echt leuks willen winnen, geen handdoeken, rollades of voetverzorgingspakketten)

1 opmerking:

Marga zei

tja....dan hadden wij meer geluk!