Totaal aantal pageviews

donderdag 20 juni 2013

Volendam

Hoeveel mensen zullen zo'n foto hebben? Dat aantal moet toch wel gigantisch zijn. De mijne is uit 1958 Ik sta er op met mijn lieve nichtje Gerda. Met Gerda's moeder, mijn tante en met Gerda's grootvader die toevallig ook mijn oudoom is.
Zeker is dat ik daarna niet vaak meer in Volendam ben geweest. Eén keer denk ik en toen vond ik er niet veel aan. Misschien moet ik er nog eens heen. Met de kinderen misschien? Die hebben wel zo'n soort foto uit het Zuiderzeemuseum, maar geen echte! Ben benieuwd of ze dat een gebrek aan hun opvoeding vinden.

4 opmerkingen:

Marloeskreatief zei

Leuk zo n oude foto ,wij gaan wel eens een dagje naar Volendam vind het altijd wel iets hebben maar je wordt ook overlopen door de toeristen ,lekker een visje eten en dan weer richting huis .......gr marloeskreatief

Nanos zei

Je overleeft het wel hoor, als je niet zo'n foto hebt. Wij hebben er geen, onze kinderen ook niet. Ik zit me zelfs af te vragen of we ooit met hen in Volendam zijn geweest. Ik geloof van niet. Ze zijn toch wel vreselijk tekort gekomen met ons als ouders.

Jeanne zei

Wat een schattige foto!

Jolande zei

Ik heb ook zo'n foto, maar ik weet er gelukkig niets meer van hahaha