Totaal aantal pageviews

woensdag 21 maart 2012

Veldzicht, Groede

Wij waren in Groede, Zeeuws-Vlaanderen. In Veldzicht, hier: klik. Wij waren daar al een paar keer eerder en wisten dus dat het ons goed zou bevallen. We huren voor een paar dagen een heerlijk, vrij nieuw huisje. Super rustig is het er en Zeeuws- Vlaanderen is prachtig. Wat wil een mens nog meer? Een haaientand vinden, tja dát is me weer niet gelukt. Maar verder was het fijn en we hadden natuurlijk prachtig weer.
We zouden eigenlijk dinsdag weer terug gaan, maar omdat het zulk mooi weer was en het huisje pas donderdag weer verhuurd zou zijn, konden we een extra dagje blijven en dat deden we dus ook. Vanmorgen kwam de eigenares even de meterstand opnemen en gedag zeggen. Toen Frits zei dat we nog de extra dag moesten betalen, hoefde dat niet, want het was zulk lekker weer! Nou ja zeg, dat is toch bijzonder aardig, waar vind je zoiets. In Veldzicht dus!!!!

3 opmerkingen:

Wieneke zei

What goes around, comes around. Ik geloof er heilig in. Jullie vertellen dit aardige gebaar van deze mevrouw aan anderen en zo is het meteen nog leuke reclame ook.

Jolande zei

Geweldig Bettie.
En voor die haaientand zul je dus nog een keertje terug moeten :-)

Bertiebo zei

Wieneke, dat klopt, ik ben nog maar net terug en heb het vandaag al aan verschillende mensen verteld.
En Jolande: geen enkel probleem, ik ga graag terug! Vroeger, lang geleden was ik ieder weekend in Cadzand. Ik heb op z'n hoogst drie haaientanden gevonden. Het zit er gewoon niet in...