Totaal aantal pageviews

zaterdag 27 oktober 2012

Kleinkind (5)

Nou kijk, ik had dus een muur in 'mijn' kamertje helemaal vol gehangen met Artist Trading Cards. Het zijn er echt honderden, allemaal geruild met mensen over de hele wereld. En een paar van mezelf die ik leuk vind. Soms ging ik er even voor zitten om die kleine kaartjes nog eens goed te bekijken, want er zitten juweeltjes tussen kan ik je verzekeren. Ik weet nog dat ik een paar jaar geleden mijn eerste kaartje op de muur prikte en dat echtgenoot dat niet zo leuk vond, want hij had die muur net behangen.
Gisteren ben ik al die kaartjes er af gaan halen. Als ons kleinkind hier misschien wel eens zal slapen, moet ze niet tegen die muur aan kijken, dacht ik, het moet een fris kamertje worden. Met een opnieuw behangen muur.
En die Atc's? Ze blijken in één schoenendoos te passen, want ze zijn klein (89x64mm).

5 opmerkingen:

Therese zei

Nou... misschien wel jammer, want als je als klein kindje niet kan slapen (en het moet toch) zou je wel iets te kijken hebben gehad als je ze niet weg had gehaald.

Bertiebo zei

Ja, maar ik ga wel iets leuks ophangen hoor, Therese. Meer voor een kind geschikt...

Nanos zei

Ik denk ook dat je kleinkind al die kaartje best leuk had gevonden.
Nou ja, je hebt nog maaaaaaaaanden om iets te bedenken voor die muur. Eventueel heb je nog zeeën van tijd om de kaartje weer terug te hangen. :-)

Kitty zei

Jammerdepammer, maar je moet prioriteiten stellen hoor, groot gelijk. Ik heb ze in een album zitten, bekijk ze bij iedere volgende swap weer allemaal :)

Anoniem zei

Succes met inrichten/opleuken van, spulletjes kopen voor de babykamer! Het begint allemaal weer opnieuw, voor je het weet kom je weer om in het speelgoed e.d....
Mien