Totaal aantal pageviews

dinsdag 31 maart 2015

Post

Wat is het toch leuk om post te ontvangen. Het is leuk en het blijft leuk. Afgelopen week bijv. kreeg ik op één dag een heel stel leuke kaarten. De meeste via Postcrossing.
Maar er was ook een kaartje van mede-blogger Jolande. Zo lief, zij vertoeft nog al eens in een buitenland en stuurde mij al een paar keer een Roodkapjekaart voor mijn verzameling.
Deze keer was zij in Londen en streek met haar hand over haar hart om mij een Queen Elizabethkaart te sturen. Heel nobel, want zij vindt mijn favoriete Queen helemaal niks.


En dan nog Londen op de achtergrond. Jolande is minstens net zo gek op Londen als ik en is er nóg vaker. Je kunt er hier over lezen: klik
Verder kreeg ik die dag nog een mooitje uit Korea.


Op de een of andere manier kan ik een kaart met veel wit niet goed scannen. Dat is dan weer zoiets waarbij ik geen idee heb wat ik er aan moet doen. Maar je kunt het toch wel een beetje zien. Je ziet de Koreaanse calligraphy. De betekenis: Like a shining star on the jetblack sky at night without the moon.
En dan heb ik nog een verzameling kaarten waar paraplu's of parasollen op staan. En ook die verzameling werd uitgebreid. Uit Rusland kreeg ik deze:


 En omdat de Russische postcrosser waarschijnlijk dacht dat een Roodkapjeliefhebster ook wel van Assepoester zal houden, stuurde ze ook nog een Assepoester mee. Een oude Russische kaart, onbeschreven. Zal ik nog een verzameling beginnen? Het geheel was verpakt in een prachtige envelop. Zeg nou zelf, dan kan je dag toch niet meer stuk?7 opmerkingen:

Ingrid Orens zei

Zo postcrossing is echt wel leuk !!!

Jolande zei

Op de bovenste kaart na vind ik de kaarten erg leuk hahaha.
De Assepoester kaart vind ik heel erg leuk, nu ik er zo over nadenk kan ik me niet herinneren ooit een kaart van Assepoester gezien te hebben.

http://thereseaarts.wordpress.com zei

Leuk Bettie. Ik kan mij voorstellen dat je dag niet meer stuk kon. Ik ben ook gek op post krijgen.

debora zei

toen mn dochter nog thuis woonde,heeft ze ook jaren aan postcrossing gedaan,wat zaten daar leuke kaarten tussen.ze liet haar verzameling onbeschreven kaarten(2dozen vol met van alles wat)staan,ik ben even kijken en er zitten er nog 8tussen mooi en onbeschreven van "the queen mother"indien je interesse hebt,stuur ik je ze zomaar toe,dan ben ik ook blij als ik er iemand vrolijk mee maak,stuur me gerust een mailke met je adres!groeten uit belgie debora

Marloeskreatief zei

Geweldig leuk maar ook zo leuk dat die sprookjes over de hele wereld zijn

Bertiebo zei

Dat is hartstikke leuk, Debora. Graag natuurlijk. Ik wil je graag mijn adres sturen, maar ik heb geen mailadres van jou. Wil je me dat geven? bettievdgriend@hotmail.com

Unknown zei

Wat heerlijk, ik zou er ook heel blij van worden!