Totaal aantal pageviews

dinsdag 17 maart 2015

Yes!!!

Yes, de deken is af.
De hele winter kon ik er eigenlijk niks aan doen omdat mijn hand het grootste deel van de tijd open lag, door tamelijk diep eczeem. Er zat ook vaak zoveel zalf op dat haken uitgesloten was.
Maar een paar weken geleden ging het ineens goed en heb ik als een dolle zitten haken. Dat moest wel,
omdat eczeem bij mij zo onvoorspelbaar is en ik nooit kan weten wanneer het weer begint. Dát het weer begint is eigenlijk een gegeven. Tja. 'Niet veel aan te doen'  zegt de huidarts.
Hoe dan ook, ik ben blij met de deken. 
De wol was van Zeeman en de kleuren passen perfect bij de paarse krokussen in onze nieuwe tuin.
Maar toch is het ding niet voor mij. Agnes, ik neem hem mee hoor, zondag!

De overgebleven draadjes liggen klaar voor de vogels.
Onze tuin is nog vrij kaal, maar het barst van de vogels. Veel meer dan toen het nog een stampvolle oude tuin was. Heel gek. Misschien omdat ze lekker een zandbad kunnen nemen?
En die paarse krokussen? Dat waren de eerste bloeiers.
Ook dat was gek. Andere jaren wist ik ongeveer wat er zou komen en wanneer. En nu is het afwachten. Nog steeds, want alleen de krokussen bloeien. Er is wel veel meer leven, maar nog weinig kleur.
Spannend hoor, een nieuwe tuin!

4 opmerkingen:

Ingrid Orens zei

Da's juist - je gaat dit voorjaar voor het eerst je nieuw aangelegde tuin zien bloeien !! Laat ons maar lekker meevolgen met fotootjes !

Marloes Kreatief zei

Lekker zo n kleurijk affo projectje en de tuin ja dat is zeker spannend

Katrien zei

Oei lastig, zo'n eczeem huidje. Gelukkig heb je goede periodes waarin je een gave deken wist te produceren. Dat je een haakster bent, is een verrassing voor mij :-)

Leuk zo'n nieuw te ontdekken tuin! Ik herken het gevoel.

Onlie Mie zei

Oei dat moet vreselijk lastig zijn die exzeem! Maar je deken is mooi... heel mooie lentekleurtjes... Agnes is een gelukzak!