Totaal aantal pageviews

dinsdag 29 december 2015

Nog een kandelaartje

Kitty ken ik eigenlijk al heel lang. Ik weet weet wie haar man is, ik weet hoe haar kinderen heten en ze woont om de hoek. Ook al vanaf het begin van onze huizen. Ik lees haar blog en zij leest het mijne. Soms volgden we samen een workshop op kaartengebied en als we elkaar tegenkomen maken we een praatje. En ze maakt net als ik ATC's, Artist Trading Cards. En tenslotte zijn we vrienden op Facebook.
Daar vroeg ik een keer of er mensen waren die bestekzegels voor mij wilden sparen. Ik had mazzel, sommigen deden dat.
Kitty ook. En ze stopte ze in mijn bus, die zegels,  met een prachtige Atc erbij. Zo leuk vind ik dat.
Nu had ik een keer op mijn blog mijn kleine kandelaartjes laten zien, toen ik er net eentje geruild had met Esther. Kitty reageerde daarop en vertelde dat ze zo leuk vond. Dat ze er ergens zelf ook nog wel een paar moest hebben.
Enfin, als bedankje voor de zegels én voor Kerst, deed ik bij haar ook een Atc in de bus,  met een van mijn kleine kandelaartjes erbij. 'Kan ze haar eigen verzameling beginnen', dacht ik
Waarop zij mij weer een van haar kandelaartjes bracht. Eigenlijk hebben we dus gewoon geruild.  Zo leuk. Weer eentje die heel anders is. Mooi... lijkt wel Jugendstil.


De kandelaartjes hebben allemaal gebrand met die kleine kaarsjes erin. Ik vind ze nog steeds super. Ben al een tijdje niet meer in een kringloop of op een rommelmarkt geweest, maar ik ga zeker verder zoeken.
En Kitty's blog vind je hier: klik

3 opmerkingen:

Mirjam zei

Zo kun je echt een heel leuke verzameling opbouwen die niet zo heel veel ruimte inneemt en waar je in deze feest-tijden nog veel plezier van hebt ook.
Ze zullen ook heel leuk staan op een mooi gedekte tafel, lukraak tussen het servies door.
Fijne dag,
liefs,
Mirjam

Kitty zei

Hihihi...

Katrien zei

Leuk zo'n ruil ♥