Totaal aantal pageviews

vrijdag 1 februari 2019

In de maneschijn

Deel acht al weer, in deze serie van M. J. Arlidge over inspecteur Helen Grace en haar werk in het criminele Southampton. .
Tsjonge, daar gebeurt nog eens wat.
Gelukkig is het me op dit moment veel te koud om in een tent te kamperen, maar als het lekker kampeerweer zou zijn, zou ik na lezing van dit boek, ook eventjes heel goed nadenken.
Op een boscamping worden namelijk twee mensen vermoord die de vorige nacht gewoon in hun tent zijn gaan slapen. 's Morgens worden zij gemist door hun partners en later met pijlen doorboord  terug gevonden, opgehangen in het bos.
Aan Grace en haar team de taak om deze misdaden op te lossen. Maar er is geen enkel verband en dat maakt het heel erg lastig.
Ik vond het een heel spannend deel. Echt. Natuurlijk doen een paar oude bekenden mee, zoals Helens collega en vriendin Charlie, de nieuwe hoofdinspecteur en de verschrikkelijke journaliste Emilia Garanita.
En er is een nieuweling in het team, een man die dol lijkt te zijn op Helen.
Je zou dit boek heus wel kunnen lezen zonder de voorgaande delen te kennen. Maar ik blijf van mening dat het leuker is om de hele serie te lezen.

9 opmerkingen:

miekequilt zei

Ik moet toch maar lid worden van de bibliotheek, denk ik. Kan ik ze ook eens gaan lezen.

Marlou zei

Hoi Bertiebo,

jij leest als een sneltrein, denk ik!!
Ik kan je niet bijhouden, hoor.
Ben nog steeds in "Storm" van Lucinda Riley bezig, maar ik zit op 4/5 de dus het slot is in zicht.
Dit boek van jou ga ik tippen bij mijn neef. Die reist met zijn vrouw drie maanden door Spanje en leest verslindt detectives. Ben benieuwd wat hij er van vindt.

Prettig weekend!
Marlou

.

Jolande zei

Ik wil ze ook graag lezen, maar ben al heel lang geen lid meer van de bibliotheek, dus ik hoop dat er volgende maand op de boekenbeurs een aantal zijn.

schrijfselsvanmij zei

Ik heb ‘m ook uit, spannend boek weer!

nicole orriens zei

Ik heb ienemiene mutte gelezen van deze schrijver. De rest eigenlijk niet. Ik houd niet zo van boeken met een politieagent in de hoofdrol.

Unknown zei

M.J. Arlidge: zeker spannend.

izerina zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Sjoerd zei

Het klinkt in ieder geval als een spannend boek... Ik zal het eens doorgeven aan A. die houdt hier wel van.

Marthy zei

Ken de schrijver niet, maar lijkt me wel goed.