Totaal aantal pageviews

zondag 5 augustus 2012

Lekker insmeren

Deze rommelmarkt is echt het summum. Niet veel beroepshandelaren, een omgeving die zeer geschikt is voor het maken van foto's en heel veel rommel. IJ-hallen, Amsterdam-Noord. Het was nu buiten, 's winters is het binnen hoorde ik. Je moet wel entree betalen: 4 euro. Maar dat was het meer dan waard.
En het leek wel of er overal blikjes met een of ander poetsmiddel lagen. Deze oogst is niet van één kraam hoor, overal verspreid over het terrein, zag ik ze. Wat ook zo heerlijk was: niemand zat te zeuren als ik foto's ging maken. Zelf koop ik eigenlijk nooit kleding, maar er was veel. Voor het glitter en glamourfeest waar ik laatst iets glamourigs voor heb moeten huren, had ik hier heel goed kunnen slagen. Heel veel sixtiesspul. Ik wou dat ik een huis had, een vakantiehuis of zo, dat  ik helemaal mocht inrichten met rommelmarktspullen.
Oh ja, het is ieder eerste weekend van de maand. Aanrader voor liefhebbers.

2 opmerkingen:

Wieneke zei

Je zou kunnen beginnen met een kamer... Heb ik ooit ook eens gedaan. Hartstikke leuk. Het gekochte hoeft dan nergens bij te passen of nuttig te zijn, niemand zegt "Jemig, wat moet je daar nou weer mee?' en het is lekker jouw ding.

KnutzEls zei

Wat zagen die doosjes er vroeger toch mooi uit!