Totaal aantal pageviews

zaterdag 25 augustus 2012

Speurtocht

Wij waren vanochtend even naar Ikea. En daar lag tot mijn verbazing naast de ingang een pak speurtochten klaar. Naast de gidsen en de potloodjes. Speurtochten!
Dus mensen kunnen nu met hun kinderen naar Ikea en dan mogen de spruiten kiezen: het kinderparadijs of gezellig een speurtocht doen. Of ze doen het allebei. 'Claudia en Dennis willen worden opgehaald uit Smalland'. Ja, dan hebben ze ineens zin gekregen in een speurtocht natuurlijk. Ontbijten kun je er ook, dus:  Ikea voor uw complete dagje uit. Nog even en er worden partijtjes gevierd in de winkel.
Ik begrijp heus wel dat het soms niet anders kan, dat je de kinderen wel mee moet nemen omdat er echt geen oppas is. Mijn kinderen hebben ook wel eens in de ballenbak gezeten. Maar alleen als het echt niet anders kon.  We namen ze sowieso niet vaak mee als er gewinkeld moest worden.
We zijn er vandaag niet lang genoeg geweest om te zien hoe het ging met die speurtocht. Ik kan me voorstellen dat het toch lastig is, van die rennende kinderen in zo'n superdrukke winkel...Maar vooral:  het lijkt me een totaal ongeschikte vrijetijdsbesteding voor kinderen.

3 opmerkingen:

Marga zei

mij ook!

Nanos zei

Ik denk dat de speurtochtkinderen ouder zijn dan de ballenbakkinderen.

Unknown zei

Wij kwamen woensdag bij Ikea, bleek dat Meike zonder schoenen in de auto was gaan zitten!!! Ik heb erg gelachen, wat een vreemde blikken kregen we! Je zag mensen denken; wat is dat voor een ontaard gezin. De speurtocht bood toen wel lekker wat afleiding van haar zere pikzwarte voeten, haha!