Totaal aantal pageviews

woensdag 6 maart 2013

Allemaal cadeautjes en niet eens jarig!

Hoera, ik deed mee aan een Give-away. Jaja, zo heet dat in blogland. En ik won. Echt super leuk!


Het is een oud boekje met daarin een verhaaltje over een verdwaald konijntje. Op rijm gemaakt door Anna Sutorius. Heel lief, over een paar kleuters die een konijntje vinden en met de juf een hokje gaan timmeren. De tekeningen zijn van Adri Alindo. Jammer genoeg kan ik niet zien uit welk jaar het boekje is. Maar ik ben er echt blij mee. Dankjewel  Juffrouw Waardvleugel . (Haar blog vind je hier, klik)

Van Trudie kreeg ik ook een schattig boekje. Zij wordt net als ik binnenkort oma en dit is zo'n lief boekje om voor te lezen. Ik had het al eens in het Engels gekregen van dochter, toen die na een jaar Amerika terug kwam. Maar dit is een kleinere uitgave en in het Nederlands. Het gaat over een hazenkind en een hazenmoeder die proberen te vertellen hoeveel ze van elkaar houden. Hazeltje zegt bijv. 'Ik hou van jou tot  zo hoog boven mijn hoofd' en dan zegt Grote Haas hetzelfde, maar ja,  haar armen zijn natuurlijk langer. Hazeltje wil dat weer overtreffen. Het eindigt ermee dat Hazeltje zegt: Ik hou van jou helemaal tot aan de maan. 'Dat is heel erg ver', zegt Grote Haas. Om er, als Hazeltje bijna slaapt, nog aan toe te voegen: 'Ik hou van jou helemaal tot aan de maan. EN TERUG'.


En nog ben ik niet klaar, want ook van dochter kreeg ik een cadeautje: een box of chocolates. Gember chocolates mag ik wel zeggen. Zo lekker, voor mensen die erg van gember houden. Echtgenoot hoort daar niet bij, dus dat kwam mooi uit, hihi.


En last but not least kreeg ik een kaart uit Londen van lezeres Jolande die tijdens haar vakantie aan me denkt, omdat ze weet hoe veel ik van Londen houd. Zo leuk is dat. Alle bekende plaatsen staan er op en twee gave stamps van mijn favoriete Queen! Thank you very much.


3 opmerkingen:

Zaanse Zolder zei

Wat een heerlijke gezellige verwennerij !

Juffrouw Waardvleugel zei

Hoi, volgens mij is het boekje van rond 1910/1920. Oud dus. Leuke plaatjes hè!
Groeten van De Juffrouw

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Oh wat een leuke dingen heb je gewonnen/gekregen. Dat boek voor je kleinkind lijkt me helemaal superrr! Geniet er maar lekker van. Warme groetjes van Susan