Totaal aantal pageviews

zaterdag 2 maart 2013

Enveloppen en kaarten

Van Diana kreeg ik een superpak scrappapier (wat een galgjewoord is dat). Maar ik ben niet erg aan het scrappen al heb ik wel weer echte knip-en plakplannen als straks onze kleindochter er is. Voor nu heb ik eerst maar eens eens stapeltje enveloppen gemaakt. Want ik verstuur nog steeds Atc's, ik postcross ook nog steeds en ik heb net weer een nieuw adres gevraagd en gekregen voor het dream- make- share project.


En omdat niemand, maar dan ook niemand  het boekje Snikken en Smartlapjes wilde hebben, heb ik het zelf maar gebruikt en er kaarten van gemaakt. Waar de smart vanaf druipt natuurlijk.


Als dan de postzegels erop zitten en de kaart is klaar om te versturen, dan ben ik best tevreden. Die postzegels zijn natuurlijk oude Nederlandse postzegels die nog steeds geldig zijn. Jammer genoeg wordt dit gebruik in november afgeschaft, dan mogen er alleen nog gewone Eurozegels worden gebruikt.  Echt spijtig, want ik vond de variatie altijd leuk en het is natuurlijk ook goedkoper. Nou ja, het is nog geen november... gelukkig niet!2 opmerkingen:

dream-make-share zei

De smartlappenkaarten zijn erg leuk geworden, wat een goed idee van je! En die oude postzegels zijn ook leuk, maar hoe kom je er aan? Het je al 10jaar een doos met postzegels in huis?

Zaanse Zolder zei

Ik dacht toch echt dat ik jou ook al volgde, dus niet, ik heb het recht getrokken hoor. Die oude zegels zijn zoveel mooier dan die eurozegels vind ik, maar ja.