Totaal aantal pageviews

dinsdag 5 maart 2013

Billy

Als wij al een stuk of vijftien Billy's hebben, hoeveel zullen er dan wel niet in Nederland staan? Ja, daar krijg ik natuurlijk geen antwoord op, maar het zullen er veel zijn, gok ik. Op dit moment liggen al onze Billy's uit elkaar. We krijgen nieuwe vloerbedekking boven en dus moeten alle kasten eruit en leeg. De badkamer ligt momenteel stampvol boeken en overal is het een bende. Op zolder is het al klaar, maar dat was het minst moeilijk. Op onze slaapkamer staan zware bedden en er is geen afzetruimte. Behalve in de badkamer dus. Ja en beneden, maar dan blijf je bezig.   Enfin, donderdag kan alles weer terug en dat vind ik dan wél leuk. Zo'n boekenkast waarvan je weer precies weet wat er in staat en die weer goed is ingedeeld. Overbodige troep eruit, soms ligt er heel wat achter de boeken... En tot mijn grote geluk, ruimte voor een extra Billy. Ik hoef dus nog niet veel weg te doen, want dingen wegdoen, daar ben ik goed in. Maar nou juist niet in het wegdoen van boeken...

3 opmerkingen:

Juffrouw Waardvleugel zei

En alle boeken op alfabet of kleur?
Even niet douchen dus.... Lekker ouderwets!
Groetjes!

Bertiebo zei

Nee allebei niet. Op kleur dat vind ik niks en op alfabet ook niet. Ik heb wel alle kinderboeken apart (heel veel)en dan alle boeken van bijv. Roald Dahl bij elkaar. Prentenboeken bij elkaar. Hetzelfde met de andere boeken. En we douchen wel hoor, hihi!

Stins zei

Haha... Wat heerlijk om je boekenkast weer opnieuw te kunnen inrichten! Wij zijn ook verzot op boeken...
Heel soms doe ik er een weg waarvan ik denk dat we die toch niet meer lezen... Maar er komen er net zo hard weer bij vrees ik! Ach, volgens mij kun je er gewoon niet gauw teveel van hebben; niks zo fijn als je eigen bieb! Leuk dat jij ook Roald Dahl fan bent!
Groetjes van Mirjam.