Totaal aantal pageviews

woensdag 8 juli 2015

Anna Drijver

Dit boek van Anna Drijver wilde ik lezen omdat ik het nogal bijzonder vind dat iemand die zo mooi is én een goede actrice, ook nog eens zou kunnen schrijven. Het is echt ongelijk verdeeld in de wereld.
Want ja, schrijven kan Anna Drijver, dat moet ik zeggen. Dat is de reden dat ik het boek achter elkaar uit las. Maar toen ik het uit had en nog eens nadacht, kwam ik tot de conclusie dat ik het niet zo'n erg goed boek vind.
Het verhaal:
Leyla moet voor een controle naar een gynaecoloog en als er een echo gemaakt wordt,  ziet hij iets dat er niet hoort. Er wordt een afspraak gemaakt voor een operatie en dan gaat een en ander mis.
Leyla moet zien te leven met de consequenties van die operatie. En haar vriend ook.
Tussendoor speelt er van alles, komen we dingen te weten uit het verleden, over haar ouders, haar grootouders.
In mijn ogen teveel zaken die er niets mee te maken hebben. En ook een beetje onwaarschijnlijk. Dat kan natuurlijk in een roman. Het is fictie. Maar dit is me eigenlijk iets te gek. Best jammer.
Dit was het tweede boek van Anna Drijver. En toch wil ik haar eerste boek  ook gaan lezen. Dus.

6 opmerkingen:

Pippa's Hus zei

Dat is eigenlijk wel grappig, je leest het in 1 keer uit, wil het tweede boek lezen maar vond het niet zo goed. :-)) Dan moet het inderdaad een goede schrijfster zijn! En ik ben ook nieuwsgierig....;-)) XX Esther

Bertiebo zei

Tja als je het zo zegt, is het ook wel raar, Esther. Het boek had ook nog iets thrillerigs waardoor ik toch wilde weten hoe het afliep

Mirjam zei

Maar als je dan even niet denkt aan het feit dat Anna Drijver heel mooi is, en actrice is, maar gewoon bedenkt dat je een roman leest van een onbekende, gewoon voor de ontspanning... is het dan nog steeds een tegenvaller? Of waren je verwachtingen te hoog? Ik ken het boek niet hoor... heb dus geen idee..
Fijne dag vandaag,
liefs,
Mirjam

Wieneke zei

Gevalletje: Schoenmaker blijf bij je leest. Nederlandse thrillers zijn meestal niet best. Ik zal eens kijken of Anna bij mij aanslaat.

Els04 zei

Ik vond haar eerste wel goed...

Anita Willems zei

Wat een origineel leesverslag. Je weet het wel te verkopen :-)