Totaal aantal pageviews

zaterdag 18 juli 2015

Ruth & Alex

Wat ik me af vroeg voor we naar deze film gingen, was of ik in staat zou zijn te vergeten dat hier Diane Keaton en Morgan Freeman aan het acteren zijn. Of ik Alex & Ruth zou zien dus eigenlijk.
En ja hoor, dat is gelukt.
Maar een topfilm vond ik het niet. Het duurde allemaal nog al lang en het was ook redelijk voorspelbaar.
 
 Het verhaal:
Ruth en Alex worden een dagje ouder. Ze wonen in een leuk appartement in Brooklyn, maar daar is geen lift. Dan hebben ze ook nog een oud hondje dat moeite heeft met de trappen en dus besluiten ze uit te kijken naar een andere woning. Er komt een tamelijk hysterische makelaar aan te pas, hun nicht; er komen kijkers, ze kijken zelf in een ander appartement en hoe het afloopt laat zich te makkelijk raden. Geen aanrader vind ik. Een twee (van de vijf)

Niet veel goeie films gezien de laatste tijd. Ik zag ook nog Papa ou Maman. Alweer een poosje geleden en ook dat vond ik geen aanrader. Ook een twee. Ik heb niet eens zin om er wat over op te schrijven.

3 opmerkingen:

Stins zei

Nou dat klinkt niet als een aanrader :-).
Ik zou Sherlock wel willen zien in de bios...

Mien zei

Haha, Ton wilde naar die film (met mij erbij)omdat de buurvrouw het zo'n goede film vond. Ik zeg "nou ja, ik heb heel andere informatie via mijn recensent, een tweetje op de schaal van vijf, dat zegt genoeg." Ton: "En waar heb je dat gelezen? "
Ik: "Op de bertiebo....". "Na een tijdje klonk het "Oh..."en toen was het stil.
We zijn niet gegaan dusss.

Bertiebo zei

Oh Mien, ik zit me slap te lachen. Arme Ton! Schiet op, ga gauw met hem naar de film!