Totaal aantal pageviews

woensdag 2 september 2015

Terug naar toen

We gingen naar de Uitmarkt. Dat doen we eigenlijk ieder jaar, al sinds we hier wonen. We hebben het steeds groter en drukker zien worden. Maar de sfeer is altijd geweldig, helemaal als het weer mee zit, zoals dit jaar het geval was.
We zien wat er voor nieuws te verwachten is dit seizoen. We nemen stapels folders mee om thuis eens even uitgebreid te bestuderen. We lopen langs de boekenmarkt, echt er langs, want er was geen doorkomen aan.  En 's avonds gingen we naar het De La Mar om een voorstelling bij te wonen.

Het was een komedie en we hebben ook echt lol gehad en af en toe zitten stikken van het lachen. Het publiek was enthousiast. Het verhaal stelde niet veel voor, maar de acht acteurs waren grappig en  goed. Zo ook de enige actrice,  Tjitske Reidinga. Dat het stuk leuk is, komt dus niet bepaald door het verhaal, maar door de spelers! Met een andere cast had ik er waarschijnlijk niet veel aan gevonden.
We zaten vooraan, op de tweede rij, met niemand voor ons (de eerste rij was korter) en dat hield in dat we heel goed de gezichten konden zien. Dat we heel goed konden zien hoe de spelers bij alles in hun rol bleven.
En ik ben voor altijd fan van Peter Blok!

1 opmerking:

Ineke Jonker zei

Lijkt me ook.zo'n leuke voorstelling. ....zou er graag heen gaan.