Totaal aantal pageviews

dinsdag 8 september 2015

Dagje

Een dagje Els is altijd leuk.
Els is van het bog Knutzels en wij hebben elkaar door het bloggen leren kennen en door het maken van Atc's.
Al jaren doen wij  een paar keer per jaar een dagje en we hebben elkaar altijd een heleboel te vertellen. Dat vind ik nog steeds bijzonder!
Het gaat als volgt:
We ontmoeten elkaar op het station van de stad die we hebben uitgekozen. Gisteren was dat Utrecht. We weten niet precies welke kant we op willen en gaan dan maar gewoon.
Meestal eerst ergens koffie. Gisteren bij 'Graaf Floris' omdat ze daar appelbollen hebben.
Vervolgens slenteren we door de stad. Soms met een doel, maar gisteren helemaal niet, gewoon lekker tutten en maar zien wat we zien.
We lunchen ergens, langdurig mag ik wel zeggen.
We lopen weer verder, bezoeken eens een winkel zo hier en daar, maar echt winkelen kun je het niet noemen. Gisteren was trouwens bijna alles dicht.
Dan gaan we ergens eten (we zeggen altijd dat we nog helemaal geen trek hebben, maar dat valt altijd erg mee als we eenmaal een leuk restaurant hebben gevonden, haha)

Het belangrijkste van zo'n dag: op het station beginnen we al te praten en daar houden we niet mee op tot we 's avonds op het station weer afscheid van elkaar nemen. Zij de ene kant op en ik de andere.
Met de afspraak: gauw weer een keer!


7 opmerkingen:

Els04 zei

gezellig!

Marloeskreatief zei

Heerlijk

Pippa's Hus zei

Dat klinkt als een heerlijke dag! XX Esther

Marthy zei

Vasthouden!

Hanneke zei

Zo'n afspraak ergens in het midden, dat ken ik :-)
Leuk is dat!

KnutzEls zei

Supergezellig!!!!! We appen zelfs nog na afloop....

Katrien zei

Ja leuk is dat en de reden waarom je niet iets echt gaat bezoeken /bekijken komt doordat je oprecht met elkaar in gesprek bent.