Totaal aantal pageviews

donderdag 1 december 2016

De beurt aan de tweeling!

'Oma, we hebben een verrassing voor je', zei een stralende Anna vorige week op de oppasdag. 'En je moet zoeken'.
We maakten uiteraard meteen aanstalten om te gaan zoeken, maar Anna was zo vriendelijk om de preciese plek even heel duidelijk aan te geven. 'Kijk, hier onder het kussen!"
Ik keek en vond inderdaad een geweldige verrassing.

Ik had aan onze dochter gevraagd of zij wat foto's van Anna en de tweeling wilde laten afdrukken. Ze sturen echt dagelijks foto's en dat vind ik super, maar ik heb ook graag wat echte foto's, voor op m'n prikbord of gewoon in m'n hand.
Natuurlijk kan ik het zelf ook laten afdrukken, maar ik heb daar zo'n hekel aan. Het duurt bij mij ook uren voor ik dat heb uitgezocht en dan op de site van de Hema, dat gedoe.
Enfin, ons kind is veel sneller, deed het en onder het kussen lag dit doosje.
Daarin een hele stapel foto's op het formaat van het doosje. Vierkant. Zo leuk!

Omdat deze week hier zowat kleinkinderenweek is, laat ik er een heel stel tegelijk zien. Vooral van de tweeling natuurlijk, want Odin en Anna hadden we al gehad, dus nu zijn Noor en Jet aan de beurt.


Ze zijn zo leuk. Ze zijn vrolijk, ze lachen vaak en veel. Ze schateren!!! Zo jammer dat ik niet de filmpjes kan tonen waarop ze keihard lachen. Als je dat hoort is je dag meteen goed. Maar het lukt me niet zo'n geappt filmpje hier geplaatst te krijgen.
Hoe dan ook: Noor en Jet maken het prima. Ze zijn gaan staan en ze lopen een paar stapjes achter een duwkarretje.
Het leukst, op dat schateren na, vind ik dat ze elkaar soms echt opzoeken en contact met elkaar maken. Ze kruipen en rollen over elkaar heen en dat is prachtig om te zien. Ook hoe ze op hun ouders reageren als wij oppassen en zij huis komen. Dan is papa nog in de tuin en vertoeven zij er nog ver vandaan in de kamer, maar ze hebben het in de gaten en dan beginnen die koppies toch te glimmen...
Enfin, mijn man en ik constateren zowat iedere dag dat we geluk hebben dat we dit meebeleven en dat we zeer dankbaar zijn dat ze het allemaal goed maken.

16 opmerkingen:

Kitty zei

Rijkdom Bertie, het is pure rijkdom! :)

Onliemie zei

Ja echt Bertie... wat zijn jullie rijk met zo'n schatten van kleinkinderen. En dan nog de tweeling... dat is helemaal speciaal. Ik werd zelf helemaal blij bij het zien van die vrolijke koppies... (haha eigenlijk ook copies...grappig!... ik zou ze van mijn leven niet uit mekaar kennen.)

Els04 zei

mooi!

izerina zei

Wat een feest,als je mag oppassen

miekequilt zei

Wat heerlijk hè!! Ons oudste kleinkind wordt in februari vier en dan is het afgelopen met wekelijks oppassen ( ze komt dan pas na school naar ons) en oooo wat ga ik haar missen. Het oppassen is echt genieten!!

Marloeskreatief zei

Ja wat is dit toch fantastisch om mee te maken ,en wat zijn ze leuk ,inderdaad wij genieten net zo hoor ,daar krijg je niet genoeg van ,
Een mooi stel heb je

In de weer zei

Prachtige foto's van een prachtige tweeling. Bij ons werkt het wat foto's betreft andersom, wij maken elk jaar voor onze kinderen een fotoboek over wat we op de oppasdagen en met uitstapjes samen met de kleinkinderen beleven. De boeken zijn net klaar en van het maken ervan hebben we weer ontzettend genoten.

Het lieve leven... zei

Heerlijk...wat een mooie verrassing!! En wat een schatjes..die twee! Al je kleinkinderen trouwens!!

Marthy zei

Heerlijk stel die tweeling, om blij van te worden. En die laatste zin is helemaal onze zin, daar hoef ik geen woord aan toe te voegen. Bofkonten zijn we(ik doe het toch).

Inge zei

Geweldig!

Emie zei

Ach, ach, wat een heerlijkheden. Ik vind jullie kleinkinderen allemaal op elkaar lijken, zelfde soort vrolijke koppies. Of heb ik het mis?

Vlimbouter zei

Oh, wat een heerlijke kapoentjes!Daar moet je echt volop van genieten, hoor!
Mij deden jouw foto's direct denken aan 24 jaar geleden, toen onze twee rakkers hier ook rond kropen...

Jeanne zei

Heel bijzonder en inderdaad vind ik ze ook allemaal op elkaar lijken op de foto's. Is dit ook echt zo?

Unknown zei

Ik ben alweer in tranen (echt). Wat een prachtig geluk, zucht, zo mooi...

Matroos Beek www.beekblog.com zei

Prachtige kinderen! Wat een genot om naar te kijken en zeker helemaal als je hen jouw kleinkinderen mag noemen. Echt om trots op te zijn!

Angie zei

Rijkdom.:-)