Totaal aantal pageviews

zaterdag 24 december 2016

Post

Lekker veel post de laatste dagen natuurlijk. Superleuk.
Ook post die niets met Kerst te maken had. Bijv. weer een paar Roodkapjekaarten van Jolande. Dankjewel, Jolande. Ik laat ze een andere keer als serie zien, weet ondertussen dat ik er erg blij mee ben.
Ook via Postcrossing een Roodkapje. Hier is ze:

Verder een hele mooie, Finse, Inge Loök kaart. Van de oude dametjes. En deze had ik nog niet.

Ik heb bijna de complete serie oude dametjeskaarten en iedere keer denk ik toch heel even: zo wil ik ook leven. Een soort vrijheid en losheid. Heerlijk.
Verder was ik heel erg verrast door een dikke 'blije post' envelop die ik ontving van Lies. Lies ken ik helemaal niet. Ze blijkt een trouwe bloglezer te zijn, maar doordat ze niet reageert hier, kende ik haar zelfs niet een heel klein beetje. Lies was een van de ontvangers van mijn blije post. En ze stuurde mij een blije post terug. Dat hoefde helemaal niet natuurlijk, maar ik werd er wel erg blij van.
Ik laat wat zien
Zo leuk allemaal. Ik ben vooral verrukt van de oude kinderkaarten:Prachtig zijn ze. En alles was zo mooi verpakt en dat kerstboompje op de envelop... Dank.
Ik houd verder heel erg van zelfgemaakte kaarten. Maar ik kan gewoon niet alle kaarten laten zien die ik kreeg.
Niet eens alle zelfgemaakte. Dat was ik eerst van plan, maar hee dat kost veel tijd en er wordt wel een kerstdiner van mij verwacht. En een kerstlunch.
Ik maak één uitzondering. Namelijk voor de kaart die ik ontving van Marthy. Die vind ik zo origineel, hoe verzin je het.

En dan te bedenken dat ik een stampvolle knopenpot heb staan. Waarom kom ik nou nooit eens op zo'n idee. Sterker nog: ik heb niet een kaartje zelf gemaakt. Ik had echt geen puf dit jaar. Volgend jaar maar weer.
Hoe dan ook. Iedereen die mij een kaart stuurde: heel erg bedankt. Weet dat het zeer gewaardeerd wordt!

8 opmerkingen:

miekequilt zei

Heerlijk hè,al die post. En zo leuk dat dat steeds meer verstuurd wordt. Ik vind het geweldig dat je zo veel Roodkapje kaarten krijgt. Het is enig om ze te bekijken.

Jeanette Renting zei

Graag gedaan. En jij nog heel erg bedankt voor de blije-post-envelop. Was er heel erg door verrast. Nog een tijd gehad om foto's te maken en het weer werkt daarvoor ook niet heel erg mee. In het nieuwe jaar komt het vast langs.
Fijne kerstdagen voor jou en je gezin.

Anita Willems zei

Wat een prachtige postkaarten! Ik heb hetzelfde gevoel bij de Inge Look kaarten. Zo los zou ik ook wel willen leven. Misschien gebeurt dat pas als je bejaard ben :-)

Het antwoord op je vraag over waar de rest van mijn Kerstverhaal blijft: het slot van Hond in de Pot staat vanaf nu - zaterdag - online op Ogma.nu !
Dan weet je eindelijk wie al dat lekkere eten dat Evert en Evelien gemaakt hebben op komt eten :-)

Heel fijne Kerstdagen!
Lieve groet,
Anita

Jolande zei

Dat is inderdaad allemaal hele leuke post.
Grappig, zo'n knoopjeskaart heb ik laatst ook gemaakt voor mijn 365 dagen kaartjesjaar.
Ook hier wens ik jullie hele fijne feestdagen.
Groetjes van Jolande

Mapi zei

Een mooie liefdevolle kerst gewenst Bertie.

Liefs,
Mapi

Petra zei

Ooh leuk die knopen kaart, ja als ik het zie........ook knopen zat maar niet z'n creatief brein. Ik wil je hele fijne dagen toewensen met al je dierbare, en voor 2017 veel gezondheid, vrede, liefde en geluk. Een liefdevolle groet Petra.

Marthy zei

Fijn dat je mijn kaart leuk vond. Heerlijk, al dat knutselen aan die kerstkaarten.

Mirjam Kakelbont zei

Post...als ik ergens blij van word, is het daar wel van. Leuk om te lezen dat jij ook een Postcrosser bent! Elke kaart is een zonnestraal die op de mat valt.
Zeker een originele vondst van Marthy!
Fijne kerstdagen voor jou en allen die je lief zijn.
Warme groet ♥