Totaal aantal pageviews

donderdag 21 december 2017

Kakabu

 Soms kijk ik naar wat gekwalificeerd wordt als spam,  door Blogger. Meestal wordt dat heel goed gezien. Wat afgevoerd wordt als spam, dat is het ook.
Laatst een hele mooie:

Heb je gehoord van het wonderbaarlijke werk van Heer Kakabu? ... Deze man is vol wonderen en wonderen, Zijn wonder is wat mijn leven en dat van mijn vrouw ten goede heeft veranderd. Ik heb contact met hem gezocht voor hulp bij het winnen van een loterij en ook helpen genezen mijn vrouw die al 3 jaar last hebben van een nierprobleem. Heer Kakabu antwoordde en zei me dat hij me zou helpen en dat ik de loterij zou winnen en dat mijn vrouw binnen 12 tot 16 uur genezen zou worden, ik geloofde hem en vertelde me alles en tot mijn grote verrassing gebeurde alles zoals hij zei. Mijn vrouw werd 14 uur later genezen en ik won ook de loterij, ik kocht een huis en ik leef nu gelukkig met mijn vrouw en dochter. Ik ben opgewonden en zal blijven getuigen over Heer Kakabu totdat Christus komt, er is geen wonder Heer Kakabu kan dat niet doen, daarom heet hij Heer op aarde ... Ben je ziek? Wil je een loterij winnen zoals ik je nodig heb om een ​​kind te krijgen? Wil je je ex terug of wil je dat je

Hahaha Heer Kakabu... Ik denk dat we die er in houden als er een probleem (op wat voor vlak dan ook) zich voordoet.
Dat wij hier thuis dan zeggen:  Oh bah, nou ja, vraag dat maar even aan Heer Kakabu.
Zoiets. 

Nog een mooie:

Hallo, dit is een zeer belangrijke boodschap die ik moet doorgeven aan iemand die door huwelijkse problemen heengaat, dat alle hoop niet verloren gaat, wat het probleem ook is, hier is wat je moet weten om je huwelijksprobleem te redden, ik werd ooit geconfronteerd met uitdagingen in mijn relatie tot ik een artikel tegenkwam dat sprak over de man die ik wil introduceren om je dit artikel nu te lezen. Dr. E  is de man die ik je wil aanbevelen met een huwelijksprobleem, dat hij je kan helpen met zijn krachtige spreuk om het probleem op te lossen dat je in je echtelijke leven tegenkomt. Neem vandaag nog contact met hem op via:  
 
Je zou ze eigenlijk samen moeten brengen, Heer Kakabu en Dr. E. Denk eens wat dat een geweldige resultaten zou opleveren.  
Maar ja, spam hè. Ik zie het nu pas. Ben gewoon te laat!

6 opmerkingen:

miekequilt zei

Tja, zo makkelijk win je ern loterij of genees je. Onvoorstelbaar dat mensen hier intrappen hè.

izerina zei

Helaas stinken sommige mensen in dit soort praatjes. Ik ken iemand,die al haar geld en het huis is kwijtgeraakt aan dat soort hulpvaardige heren.

pourquoi pas ??? zei

Ja je kan ook iemand verliefd op je laten worden. Hartstikke handig.
Ik schreef op mijn blog dat ik vanmorgen verschillende apps kreeg van bekenden dat je 250 euro aan gratis boodschappen kon krijgen bij de appie.
Eigenlijk is dat net zo dom toch als je daarin trapt.
Fijne dag.

oh ik wilde nog zeggen dat ik het zeeeeer irritant vind dat filmen en foto's maken in de theaters. Wat heeft het voor nut? Soms zie je overal van die schermpjes oplichten. grrrr.

Matroos Beek zei

Zouden daar nu nog echt mensen intrappen? Het zal wel zeker... niet te geloven.

Kitty zei

Hahaha, vroeger stonden dit soort berichtjes in de krant. Jasper en zijn vrienden hadden de toiletdeur in hun studentenwoning er mee volgeplakt :P

Sjoerd zei

En dan heb je nog steeds mensen die daar intrappen.