Totaal aantal pageviews

donderdag 14 december 2017

Reacties: Weg!!!!!

Zoals iedere blogger (denk ik) vind ik het leuk om reacties te krijgen. Het hoeft niet, maar het is wel leuk. Ik lees ze altijd. Echt altijd.
Maar soms is er een reactie weggehaald. Dan lees ik:

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder. op Koningsmantel
 
Dat vind ik echt zo ontzettend vervelend. Ik ben de blogbeheerder en verder niemand en ik HEB die reactie niet weggehaald.  
Het gebeurt al jaren af en toe en ik heb geen idee hoe en waarom. 
Deze keer betreft het twee reacties, die van Neeltje en die van Mijntje. Ik had ze al gelezen hoor, dat is het niet. Maar ik weet nog steeds niet wat ik er aan kan doen. 
Ik had gisteren wel een reactie weggehaald, verplaatst naar Spam en dat was het ook: Spam. Het was een rare reactie op een oud bericht. Maar als je een reactie aanvinkt en naar Spam verplaatst is het toch niet de bedoeling dat er drie verdwijnen. Echt zo stom. 

9 opmerkingen:

Fien. zei

4.30 uur. Is dat echt in de nacht?
Ik lig ook wel wakker, zo tot 2 uur, half drie, maar daarna ben ik wel weg.
En ik zou voor zo'n boek niet het geduld op kunnen brengen het helemaal te lezen. Had allang alleen het eind gelezen.
Mijn vriendin heeft trouwens een Aga, met drie ovens!!!!! Ze is getrouwd met een Engelsman en heeft jaren in Engeland gewoond.

Sjoerd zei

Dat is inderdaad pas echt irri...

Wieneke zei

Nog een goede reden om je blog naar Wordpress te verhuizen. Ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb. Nooit een probleem, alles loopt op rolletjes. Je informeert je bezoekers hierover even en dan kun je toch moeiteloos overstappen?

Wieneke zei

En dat gezeur dat een reageur altijd moet bewijzen dat hij geen robot is ben je dan ook meteen kwijt.

Ageeth Mooij zei

Dat van die robot is een kwestie van instellen en kom ik niet vaak op blogger tegen. Wordpress staat bekend om irritante reclames.

Katrien zei

Heb nooit problemen gehad met Blogger. Weet wel dat jij al langer stoeit met deze kwestie. Ik hoop voor je dat iemand de gouden tip heeft.

Anoniem zei

Raar zeg, dat heb ik nog niet gehad. Zouden de verdwenen reacties niet ergens in de spam folder zijn beland? Misschien kan je ze daar weer terugzetten. Het blijft mysterieus. Ik houd het zelf op Blogger, omdat het advertentievrij kan.

Vlimbouter zei

Ik kan jou ook niet helpen. Ik heb het op blogger nog nooit beleefd.

Alet Venhuizen zei

Het is me bij mij nooit opgevallen maar het lijkt me zeker irritant,