Totaal aantal pageviews

woensdag 21 februari 2018

Gezichtjes (4)

Ja hoor, er kwamen weer wat gezichtjes.
De eerste kwam van Ferrara Zij zag een gezichtje in een laarzenschraper. In Luik! Het is beslist een gezichtje. Zou je trouwens je voet met laars gewoon in die geopende mond moeten steken? Het zal wel.

Vervolgens kwam er eentje van Bea, ofwel van Matroos Beek. Ze schreef dat ze dit al een tijdje in huis had, voor ze het zag. Hij is erg leuk vind ik

Nog eentje, deze is van Jeanne van Sjannes Blog. Jeanne ging op zoek in haar fotobestanden en vond niks. Behalve dan deze klokhuizen, met gezichten en profil. Ze zijn gemaakt door een kunstenaar, dus een vooropgezette zaak. Erg leuk ook deze en te vinden in het museum van Aduard

En toen zag ik er zelf eentje, mijn eerste en niet eens een goeie. Want een gebakken ei kun je toch moeilijk een gebruiksvoorwerp noemen.
In het kader van 'weer eens even bijpraten' ging ik met collega's ontbijten. Vond ik trouwens erg leuk. Vooral omdat ik 's morgens behoorlijk fit ben en 's avonds wat minder. We kozen voor een standaard ontbijt. Ik had gedacht een croissantje met een glaasje sap. Maar het was dit, met superlekker brood erbij.


Echt een gezichtje, toch?  Blijf speuren, mensen én sturen!

10 opmerkingen:

Sjoerd zei

Sakkerdjie, ik ben er nog niet tegenaan gelopen... Er zitten we mooie bij.

Ferrara zei

Bettie, je veronderstelling m.b.t. de laarzenschraper klopt.
Wat kreeg je weer leuke respons.

Kitty zei

Ahhh, leuk weer hoor! Die klokhuizen vind ik erg goed bedacht trouwens!

sjannesblog.com zei

We blijven doorgaan met zoeken!!

Het lieve leven... zei

echt zó leuk!!!

Vlimbouter zei

Ik zoek nog steeds;-)

Ageeth Mooij zei

Je gebakken ei is ook leuk!!

schrijfselsvanmij zei

Wat leuk, dat ei!

memvan7 zei

Geen foto maar vandaag kwam je blog in mijn gedachten boven toen wij in de kerkdienst Lied 276 vers 1 zongen ( Zomaar een dak boven wat hoofden, deur die naar stilte openstaat. Muren van huid, ramen als ogen, speurend naar hoop en dageraad. Huis dat een levend lichaam wordt als wij er binnen gaan om recht voor God te staan)

Anna Berg zei

Matroos Beek linkte naar hier nadat ik een limerick schreef bij een koffer op poten ...