Totaal aantal pageviews

vrijdag 23 december 2011

Even zeuren...

Als ik nou toch Albert Heijn was, niet de man, maar de bedrijfsleider van een van de winkels met die naam en ik gaf mijn klanten een Allerhande met allerlei kerstrecepten, dan... Dan zou ik er toch minimaal voor zorgen dat alle ingrediënten voor die recepten in de winkel waren op 23 december. Met nog een dag te gaan voor Kerstmis. Ja, daar zou ik voor zorgen, zodat keukenklunzen niet weer naar huis moeten om iets anders te bedenken.
Déze keukenkluns begaf zich naar een andere winkel en vond daar wat ze nodig had. Met de Allerhande in de hand boodschappen doen in een andere supermarkt. Ik denk dat ik voortaan bij die supermarkt blijf.
Het ging niet om bijzondere dingen hoor. Er was geen slagroom meer, er was geen creme fraiche meer er was geen bladerdeeg meer, er was geen ruccola meer, er was geen kabeljauw.
En terwijl ik liep te foeteren besefte ik ook dat er mensen zijn die dat nooit krijgen, sterker nog mensen die honger hebben. Ik besefte dat, maar het hielp even niet!

4 opmerkingen:

Nanos zei

Dat hebben ze dan heel verkeerd ingeschat. Slagroom, crème fraiche, bladerdeeg, dat hoort er gewoon te zijn. Dat zijn dingen die zelfs ik (erger keukenkluns kun je niet zijn) nog wel eens gebruik. Van echt bijzondere dingen die ze niet altijd hebben kan ik me nog voorstellen dat je de volgende dag nog een keer terug moet of iets minder bijzonders kiest. Dan foeter je ook wel. Maar deze dingen zijn in te schatten en mogen hooguit aan het eind van de opening voor feestdagen op zijn. Bladerdeeg, het is verdorie niet eens iets dat weggegooid hoeft te worden als het niet direct verkocht wordt.

KnutzEls zei

Oh, het leek wel oorlog bij de Appie. Driftig heenenweer lopende mensen, foeteraars (ik dus ook), lege schappen. Bah!!

Jet zei

Nou je mocht best foeteren hoor.
En net wat de anderen ook zeggen,als zelfs die "gewone" dingen er al niet zijn....

Kitty zei

Toen wij gingen hadden ze (nog) geen runderrollade. Denk je op tijd te zijn. Rob is naar de Turkse slager geweest :) die had het wel. Als je toch zulke mooie kerstrecepten in je blad zet, zorg dan dat de intgredënten er zijn!