Totaal aantal pageviews

zondag 18 december 2011

(Knal)rode laarsjes

Hahaha, dit zou wel eens de miskoop van de maand kunnen zijn. Wat zeg ik: de miskoop van het jaar. Om te beginnen had ik helemaal geen schoenen nodig. Maar ja, nou kijk, ik hou van rode laarsjes en deze waren niet duur, helemaal niet zelfs. En ik vond ze mooi en voor nieuwe schoenen zaten ze ook best lekker. Best wel! Dus ik kocht ze en nam er ook een soort lederinvetspul bij. Bescherming tegen de barre winterse omstandigheden. Echtgenoot vette ze even lekker voor me in. Daardoor werden ze een stuk donkerder. Dus ik had even de pest in, maar gelukkig droogden ze weer lichter op. Ik was er blij mee en had ze het liefst aangehouden op de kerstuitvoering van het smartlappenkoor. Leek me wel gepast. Maar helaas, daar moesten we in stemmig zwart. Dus deed ik ze gistermiddag voor het eerst aan toen we even naar de stad gingen. Nog steeds blij ermee. Maar... in de stad kreeg ik het gevoel dat iedereen naar mijn voeten keek, want ze zijn echt zo ontzettend rood. Dat zie je niet op de foto, want die is binnen gemaakt. En de schoenen zijn ook binnen gekocht natuurlijk. In een niet al te goed verlichte winkel. Maar buiten, op zo'n grauwe grijze dag, zie je pas hoe rood rood kan zijn. Dus ik weet het nog niet...

6 opmerkingen:

Griemmank zei

Rood? Dat is toch zeker roze?

Jet zei

Oh dat wilde ik ook net zeggen,ik zie ze als knalroze ;)

Karin zei

Nee hoor, hartstikke rood. En al die mensen die in de stad naar je keken, keken uit bewondering: iedereen wil wel van die kekke rode laarsjes (ik wel tenminste!), maar lang niet iedereen durft het. Jij wel!!! Blijf ze dragen hoor, ik vind ze super mooi!
groet Karin

Nanos zei

Leuk! En knalrood mag. Volgens mij valt dat echt niet zo vreselijk op dat iedereen kijkt. Gewoon dragen.

KnutzEls zei

Nou en.. laat kijken. Jij hebt tenminste mooie laarsjes. Lekker vrolijk!

Martine zei

We kunnen wel wat rood gebruiken in deze sombere dagen, dus van mij zul je geen klachten horen. Maar ja, als jij je er niet prettig bij voelt, moet je ze niet aandoen.