Totaal aantal pageviews

dinsdag 20 december 2011

Kerstpakket

Een kerstpakket... Dat vond ik altijd zo leuk. Maakte me niet uit eigenlijk wat er in zat. Maar zo'n doos krijgen, ik vond het geweldig en kon eigenlijk niet wachten tot ik thuis was met openen. (Frits kon zijn kerstpakket gewoon tijden laten staan voor hij het open maakte. En dat kon ik dan niet begrijpen.) Een kerstpakket dus. Tja, dit jaar zat het er niet meer in, dacht ik.
Ha, maar wel hoor, er stond er gewoon eentje voor me klaar op school. Hoe leuk is dat. Ik werk er niet eens meer. Nou ja, dat is ook weer niet waar, gisteren heb ik wel gewerkt en vandaag mag ik weer. Maar toch heb ik echt ontslag genomen en een prachtig afscheidsfeest gehad. Dus nu kan ik zeggen dat een kerstpakket waar je niet op gerekend hebt nóg leuker is!

2 opmerkingen:

KnutzEls zei

Wij verheugen ons er ook altijd op. Er was een tijd dat er diverse kwamen. Gezsellig, met van alles en nog wat, of minder leuke maar ook zeer welkome pakketten met wijn. Nu komt er nog maar één, maar ook dat is leuk! Leo werkt al bijna 10 jaar niet meer, maar voor elke gepensioneerde is er altijd een kerstpakket. Dat er mensen zijn die "die meuk" meteen weggooien, begrijp ik niet.

Nanos zei

Ik heb er nog nooit een gekregen. Met sint een banketletter, dat kreeg ik wel eens. Echtgenoot kreeg wel pakketten. Ik vond het altijd leuk, zo'n pakket. Al dat gezeur erover heb ik nooit begrepen. En nu krijgen we niets meer.