Totaal aantal pageviews

zaterdag 7 januari 2012

(Geen) Kleintje Crypto

Het is klaar met het kleintje Crypto. Ik weet nog de allereerste. Speelgoeddier was de omschrijving en de oplossing moest zijn Rammelaar. Rina Roos was toen de eerste die reageerde en is dat ook al die jaren blijven doen. Al die jaren? Jaha al die jaren. Ik begon er mee in juni 2007. Ik vond het wel lekker hoor. Mijn doel was om iedere dag iets te schrijven en zo hoefde ik op zaterdag niet veel te verzinnen. Ja, het cryptootje, maar verder niks.
Ik heb nog even overwogen om door te gaan tot vijf jaar, maar dat vond ik bij nader inzien onzin. Ik vind het steeds moeilijker iets te verzinnen, ik merk dat ik in herhaling verval en soms een uitgeproken zwakke omschrijving lever. Vandaar! Jullie, deelnemers, zijn hartstikke trouw geweest. Sommigen vanaf het begin, anderen stapten wat later in, maar stuurden ook trouw hun oplossing. Ik noem Albertine, Lianne, Gré, Marijke, Rina, Henk, Martin, Jet en Jolande. En dan waren er natuurlijk ook nog mensen die af en toe eens meededen. Allemaal hartelijk dank daarvoor. Ik benoem geen winnaar, de stand aan de kop is nagenoeg gelijk, dus allemaal winnaars. Rest mij nog éen ding, de oplossing van vorige week. Dat was Tureluurs. En ja, dat werd ik er een beetje van, tureluurs van het kleintje Crypto.

Oh nog even dit: ik stop niet met dit blog hoor. Dus blijf vooral kijken. En als iemand een idee heeft voor een spelletje, laat het me weten, misschien kan er dan iets nieuws komen.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Geloof het of niet: iedere zaterdag keek ik naar de crypto, met de hoop er weer eens eentje te weten: en meestal wist ik ze niet en vond ze briljant en leuk bedacht, en ja soms dacht ik ook "niet echt goed". Evengoed jammer dat het stopt, met dank voor het bezig houden van mijn hersens: Anomien

Albertine zei

Bettie, ik begrijp heel goed dat elk weekend een scryptootje plaatsen op een gegeven moment een druk op je gaat leggen. Het was hartstikke leuk. Bedankt!
Ik blijf je blog bezoeken hoor!

Jet zei

Jammer dat je er mee stopt,vond het erg leuk mee te doen,maar natuurlijk blijf ik je volgen