Totaal aantal pageviews

maandag 27 februari 2012

Hoornse Boekandel: Tim Knol en Nico Dijkshoorn

'De wereld draait door' zie ik- als ik het zie- slechts gedeeltelijk. De onderwerpen zijn goed en Matthijs van Nieuwkerk ook wel hoor, maar ik kan niet zo goed tegen dat snelle, dat geratel, dus dan haak ik af. Vandaar dat ik Nico Dijkshoorn nauwelijks kende en de keren dat ik hem zag, maakte hij geen verpletterende indruk.
Maar ik ben dol op Tim Knol. Ik vind hem superleuk en heel goed. Dus toen ik me op kon geven voor Knol en Dijkshoorn in de Hoornse Boekhandel, deed ik dat meteen. En ik was niet de enige. De boekhandel is vrij groot, maar stampvol. Dat hield in dat ik van het hele optreden niets heb gezien, maar dan ook echt niets. Maar het gaf niet want ik heb wel alles gehoord. Tim Knol (die trouwens uit Hoorn komt), was fantastisch. Alleen met zijn gitaar: echt fantastisch. Maar de verrassing voor mij was Nico Dijkshoorn. Hij las voor uit eigen werk, met een soort Buddingh' stem en het was mooi en grappig. Daarna deed Tim dan weer een liedje en ze eindigden samen, want Nico kan ook spelen en zingen. Echt een supermiddag en leuk van de Hoornse Boekhandel om zoiets te organiseren. Gratis!

De foto heb ik gestolen van het Noordhollands Dagblad, want zoals ik zei, ik heb echt helemaal niets gezien!

En voor de liefhebbers of de nieuwsgierigen een youtubeje van Tim Knol, met zoals hij zelf zei: zijn enige hit: Sam.


1 opmerking:

idémakeriet zei

Leuk inderdaad dat ze zoiets organiseren in de boekenhandel, jammer dat je niets hebt gezien maar met de woorden kon je vast wel iets.
Hopelijk heb je lekker kunnen genieten van het voorjaarszonnetje.
Liefs Gerda