Totaal aantal pageviews

donderdag 11 december 2014

Donderdag: Kringloop

Op onze wekelijkse oppasdag in het huis van onze dochter in Amsterdam, moet ik meestal wel even een boodschap doen als Anna slaapt.
En dan kom ik langs een kringloop. Nou ja, ik ga er niet lángs, ik kan er natuurlijk helemaal niet voorbij. Ik moet even naar binnen.
Soms vind ik dan wel eens wat. Soms hoor, hahaha.
De laatste keer stonden deze kabouters op me te wachten. Ik zag ze buiten al en ze riepen me.
Ze waren behoorlijk vies, maar ze vonden het helemaal niet naar in de wasmachine, dat zie je wel aan hun koppies toch? Brandschone koppies!
Ik word echt vrolijk van dit stel. Zal wel een afwijking zijn. Maar geen gevaarlijke afwijking. 
Vorige week kon ik niet oppassen en dus ook niet naar de kringloop en deze week komt Anna bij ons logeren en kan ik dus weer niet. Dus ik weet zeker dat de schatten zich gewoon hebben opgestapeld als ik volgende week weer eens even ga kijken.
Heb jij een leuke kringloop/rommelmarktfoto en wil je die delen? Stuur hem op en ik plaats hem volgende week, met een link naar jouw blog natuurlijk. Mijn adres? Klik


6 opmerkingen:

Katrien zei

Wat slim om ze in de wasmachine te wassen.
Inderdaad ze hebben vrolijke koppies, geniet maar lekker van je opwijking.

Onlie Mie zei

Ja inderdaad een superidee... hup de wasmachine in! Er bestaan zo 7 dwergjes en een sneeuwwitje... Wie weet krijg je die wel helemaal verzameld in de Kringloop! Succes! :-)

Stins zei

Leukerds hoor, die had ik ook meegenomen :-)!
Zo'n op- dan wel afwijking heb ik namelijk ook, verder geen last van...

Mien zei

Kijk dat doet me goed...toch gegrepen door de kaboutergekte. Ze zijn schattig! En..iemand (Mie)heeft het over Sneeuwwitje en de zeven dwergen, die heb ik voor je, dat weet je!!!

Tineke zei

Dit zijn zeker twee vrolijke snuiters zeg!

Anita Willems zei

Ik zie het al : ik moet nódig weer naar de kringloop! :-)