Totaal aantal pageviews

zaterdag 4 april 2015

Borduurtje


Ergens op een blog zag ik zo'n leuk borduurtje.
En het bijzondere was, dat het op hout was geborduurd.
Dat had ik nog nooit gezien. Ik googelde en vond een adres waar ik zo'n hangertje kon bestellen. Voor 3 euro.
Ik zocht en vond een patroontje in het borduurboek van Cath Kidston, een boek waar ik met enige regelmaat (twee keer is ook regelmaat, toch?) een patroontje uithaalde. Het is zo'n boek waardoor je zin krijgt om te gaan borduren. Echt.
Ik vond het nog niet zo makkelijk als ik het vergelijk met borduren op stof. Stof veert mee, hout niet natuurlijk. Dat maakte het iets lastiger om aan de achterkant het juiste gaatje te vinden.
Maar het resultaat is toch leuk vind ik en- niet onbelangrijk- snel klaar.
Overigens, waar ik het hangertje bestelde, moest ik 3,95 bestelkosten betalen. Het dingetje weegt 5 gram als het af is. Dat had dus gewoon in een envelop gekund. Ik heb nog wel gereclameerd, maar was het antwoord 'we kunnen er niet aan beginnen om onderscheid te maken, vaste bestelkosten en dat had u kunnen lezen'.
Zeker, dat had ik ook, daar had die mevrouw gelijk in. Maar ik had er zo'n zin in dat ik er niet op lette en ik had ook het idee dat de hanger groter en dus zwaarder was.  Toch voelde ik me echt eh genaaid en bestel ik er nooit van m'n levensdagen nog iets. Er zijn vast nog meer adressen.

7 opmerkingen:

Onliemie zei

Mooi toch wel dat hangertje... hoe werk je de achterkant af? Maar wat ik nog veel mooier vind is je kussen... geweldig! Borduurde je dat ook zelf?
Fijne paasdagen!

Bertiebo zei

Hahaha, nee was het maar waar. Dat komt ook uit het boek van Cath Kidston

Bertiebo zei

Ik heb trouwens de achterkant niet afgewerkt. Maar het zou heel goed kunnen door er vilt op te plakken.

Ingrid Orens zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
KnutzEls zei

Een waarschuwing was niet overbodig geweest. Toch kleine moeite om te vermelden dat de verzendkosten bij twee of meer rondjes net zi veel zou zijn. Ik zou me ook eh.........ja zeker!

Unknown zei

Wat is 'ie LEUK!!! (Ondanks die stomme verzendkosten!)

Bertiebo zei

Ik baal echt als een stekker, nu is er weer een reactie weggehaald of verdwenen. Deze keer van Ingrid. Sorry, ik weet echt niet wat ik er aan moet doen. Het is ontzettend vervelend!