Totaal aantal pageviews

woensdag 15 april 2015

Klaar

Ah ... mijn kussens zijn klaar!!! En ik word hier toch zo blij van.
De gebloemde kocht ik in een kringloop. Met een superlelijke achterkant, echt een heel vies kleurtje. Die met het hertje en het vogeltje borduurde ik zelf. Hier was helemaal geen achterkant, het was gewoon een stijve, geborduurde  lap.


Dus kocht ik heel voortvarend twee stofjes,allebei gestippeld natuurlijk om daarmee een kussen te maken. Een kussenhoes bedoel ik.
Tja en daar bleef het lange tijd bij. Erg vervelend, maar ik geloof dat ik een naaicomplex heb. Echt hoor.
En dan kan ik wel tegen mezelf zeggen dat het afgelopen moet zijn met die flauwekul en dat een kussenhoes waar de helft al van klaar is toch zelfs voor mij te doen moet zijn, maar dat hielp niet echt.
Uiteindelijk heb ik het (in arren moede) aan Lidwien gevraagd. Een collega op school, een medeblogster en de meest creatieve handwerkster die ik ken. Ze deed het. Ik moet er alleen nog even knopen aanzetten en lusjes. Maar dat kan ik wel. Pfff.
Dus je snapt dat ik Lidwien zeer erkentelijk ben. Ik ga haar trakteren op een lekkere lunch op een leuke markt. En ik maak bij dezen een beetje reclame voor haar blog. Het is daar niet alleen handwerk wat de klok slaat hoor. Ze schrijft ook erg leuk vind ik! Kijk zelf maar: hier, klik

4 opmerkingen:

Ingrid Orens zei

Ze zijn zo leuk, je kussentjes !! Zeker dat met het hertje, zo lief :-) !
Enne, dat probleem met het naaien heb ik ook... Je bent niet alleen ;-). Laat me haken, breien, borduren, joepie fijn, maar geef me niks waar een naaimachine bij te pas komt...

Unknown zei

Bloosbloosbloos! šŸ˜Š

Zaanse Zolder zei

superleuk geworden ! en ook credits voor Lidwien natuurlijk. (ik heb me aangesloten bij haar blog)

Katrien zei

Hoe grappig dat twee kussens ineens zo prima bij elkaar kunnen passen!!