Totaal aantal pageviews

zondag 28 januari 2018

Homeland

Toen we vorig jaar naar Portugal gingen, in april, hadden we net twee afleveringen van seizoen 6 van Homeland gezien.
Ik kon wel een paar afleveringen opnemen tijden onze afwezigheid, maar niet allemaal. Dus ik vroeg mijn vriendin om zo'n beetje vanaf aflevering zes op te nemen. Dat deed ze ook, maar hier thuis is er iets mis gegaan, waardoor er niets was opgenomen. Het verhaal is best ingewikkeld , dus een paar afleveringen overslaan, was geen optie. Gevolg: geen Homeland.
Afwachten, dát moesten we.
En nu was het zover. Seizoen 6 op Netflix.
Wat kwam dat ontzettend goed uit deze week.
We kunnen niet veel doen.
We zijn aan huis gekluisterd, gericht op pijn en ontstekingen. Gericht op een katheter en een drain. Gericht op eventuele koorts en bloeddruk. Gericht op medicijnen. Bellen met het ziekenhuis en zo.
Dus soms zaten we 's morgens om tien uur al naar deze dame hierboven te kijken. Dat leidde erg af. Want oh wat is ze toch goed deze Carrie Mathison. Gespeeld door Claire Danes
Het niveau van de eerste serie is nooit meer teruggekomen, maar dan nog is het erg goed. Spannend, dat vooral.
Twaalf afleveringen zagen we. Jammer dat het er weer op zit. Erg jammer. Maar seizoen 7 kunnen we al dit voorjaar zien, als ik het goed heb begrepen.

We kijken nu Dicte, op Netflix. Binge-watchers zijn we geworden!

13 opmerkingen:

izerina zei

In zulke tijden is dat goede afleiding.Sterkte beiden

miekequilt zei

Sterkte met alles. Het zal niet meevallen, maar gelukkig hebben jullie genoeg afleiding. Koffie met wat lekkers erbij?!

Sjoerd zei

Dat moet ik even aan mijn vrouw vertellen, die was dat ook aan het volgen.

KnutzEls zei

Dan is koekeloeren naar een scherm een goed alternatief. Hoop dat het toch gauw beter gast bij jullie. Sterkte, groetjes voor jou en Frits.

Het lieve leven... zei

Fijn om zulke afleiding te hebben in deze tijd. Voor iets luchtigers raad ik je op netflix Bonusfamiljen aan, echt heel leuk. Rita..is ook erg leuk en zeker luchtig. Voor het spannende werk (ik keer mij soms om omdat ik het niet kan aanzien ;) ) raad ik je zeer zeker Johan Falk aan...4 seizoenen en elke aflevering duurt 1,5 uur!!!

Onliemie zei

Leuke afleiding toch. Zo even blik op oneindig en verder niks doen. Wat ook leuk is : "the bridge"! Ook een verslaving. En verder heel veel goeds en vlug weer aan de beterhand aan de echtgenoot. Liefs

Jeanette Renting zei

Fijne afleiding. En ook goed denk ik, is onze ervaring in ieder geval wel. Iets 'gewoons' in een ongewone tijd.
Dank je wel voor de lieve berichtjes op mijn blog.

sjannesblog.com zei

Wij zijn nu met "the Crown" bezig en daarna wacht Homeland deel 6. Heerlijk is het om goede series te volgen! Je bent even in een andere wereld en dat lijkt me heerlijk voor de zieke! Sterkte en beterschap!

Neeltje zei

Zeker een goede afleiding in tijden als deze. Sterkte en een voorspoedig herstel toegewenst.

Matroos Beek www.beekblog.com zei

Homeland zag ik nog niet, maar Dicte wel. Ook ik kijk de ene serie na de andere nu ik wat in de lappenmand zit/zat. Het brengt inderdaad verstrooiing. En dat heb ik vooral nodig. Lichte kost en leegheid. Op zo’n momenten is een t.v. heilzaam. Anders kijk ik bijna nooit.
Ik wens jullie beiden knusheid in de lappenmand en dat het een voorspoedig herstel mag brengen. Beterschap!

Mrs. T. zei

Ik heb nog nooit Homeland gezien. Op dit moment volg ik wel weer vrij veel series: Soof, CMC, Smeris, Blacklist en Outlander. Daar heb ik het al druk genoeg mee.

Emie zei

Heftige tijden en dan heb ik het niet over de de Netflix. Hoop op een snel herstel voor je man.

Saralien zei

Wij zijn dol op Netflixx, ook de series die jij noemt. En dat valt prima te combineren met wat minder prettige bezigheden waarbij je de kamer niet uit kan toch? Het leidt hopelijk wat af.