Totaal aantal pageviews

woensdag 5 december 2012

Tien kilometer!!!!!

Denk nou maar niet dat het allemaal rozengeur en maneschijn was met de Sinterklaascadeautjes. Nee denk dat niet. Ik heb ook nog een buitengewoon grappig kind, die mij met een twee kantjes lang gedicht namens de Sint een startbewijs deed toekomen:
 
Tsss, tsss... Voor de tien kilometer. TIEN. Ook zijn broertje verblijdde hij met een inschrijving, maar die kan dat ongetraind makkelijk aan, dat heeft hij al eerder vertoond. Maar ik, ik kan dat ongetraind niet aan en getraind waarschijnlijk ook niet. En geen schijn van kans dat ik het gewoon vergeet hè, want oudste zelf  en echtgenoot lopen de halve marathon. Bovendien de vriendinnen van de jongens gaan ook voor de tien. 't Is verschrikkelijk!

6 opmerkingen:

Nanos zei

Je kunt je gewoon beroepen op je gevorderde leeftijd. Niet moeilijk over doen, jonger word je niet. En laat ze dan lekker over dat ouwetje kletsen.

Anoniem zei

Ik duik op diverse plaatsen langs het parcours op uitschreeuwend "hup bertiebo"en natuurlijk sta ik bij de finish met een bos .........(ik heb een electrische fiets dus hou je bij!) (op de puntjes mag je zelf de soort bloemen invullen die je wilt hebben, want je zgn. "lievelingsbloemen" wisselen nog al eens). Electric Mien.

Bertiebo zei

Misschien kan ik even achterop Mien! En sinds wanneer fiets jij electrisch?

Anoniem zei

ik fiets ook electrisch en vind het fantastisch! Voorheen werd ik altijd door iedereen ingehaald, ook ddor niet-electrische fietsen, ik haalde soms nog geen 9 km/u.

Marga zei

sorry, klikte vlug: groet, Marga

Anoniem zei

Ik heb een electrische fiets sinds juni 2012 en ik heb er 1 keer op gefietst: ik rij eigenlijk benzine (in m'n twingootje). BP Mien