Totaal aantal pageviews

donderdag 24 januari 2013

Bijna klaar!

Bijna klaar is het dekentje. Bijna... Ik ben bezig met afhechten. Het haken vond ik leuk, maar het afhechten echt verschrikkelijk. Ik kan het ook niet netjes, ik doe maar wat. Het dekentje staat trouwens geweldig in het kamertje. Ik ga nog een keer passen om te zien of er nog een paar toeren bij moeten, maar ik denk het eigenlijk niet. Al die losse draadjes leg ik straks in de tuin als de vogels gaan nestelen. Hmm, was het maar vast zo ver! 
Ik heb nog wat wol over en daar zal ik een poppendekentje van haken, maar dan moet ik toch echt iets nieuws verzinnen. Of afkicken, dat kan ook natuurlijk!

3 opmerkingen:

Wieneke zei

Leuke kleurtjes, Bettie. Het kan nu niet meer,maar het is misschien een idee om als je nog eens zoiets maakt de afhechtdraadjes wat langer te laten en dan kwastjes ervan te maken of ze tot knoopjes te draaien.
Als je rondom de deken nog een brede rand in een van de kleuren haakt blijft het beter in model tijdens het gebruik en ben je meteen die afhechtingen kwijt.

Anoniem zei

HET IS JE GELUKT!!!Nu nog even doorzetten met afhechten en afkicken, of....jasje haken voor Mac? (voor Baggus mag ook, niet nodig, maar wel leuk). Mien

Kitty zei

Goed zeg! Wat een leuk, kleurig dekentje!