Totaal aantal pageviews

woensdag 2 januari 2013

Leeuw

In deze tijd van het jaar kun je er bijna niet om heen: de horoscoop. Veel tijdschriften en kranten publiceren er een. En ze zijn natuurlijk allemaal verschillend. Ik ben een Leeuw qua sterrenbeeld en mij wachten dit jaar uiteraard bijzondere dingen.

2013 gaat in sneltreinvaart van start, dus maak je klaar om meteen op nieuwjaarsdag aan de slag te gaan. Er zijn doelen om te bereiken en er is geen tijd om te blijven luieren. Mooiste moment van de maand komt helemaal aan het eind: de volle maan in jouw sterrenbeeld (26e). Zie het als een persoonlijke reboot. De dagen voor en na die datum zijn bedoeld om de laatste zes maanden onder de loep te nemen. Heb je alles bereikt wat je wilde bereiken? Zo niet, dan helpt de maan om weer back on track te komen. Laat het verleden los, maak een lijst van wat je tussen nu en je verjaardag voor elkaar wilt krijgen, en ga vooral ook de hort op, want er wacht glitz and glamour op je, Leeuw.

Hmm, het is meteen al fout gegaan zie ik. Ik ging helemaal niet op nieuwjaarsdag aan de slag. In tegendeel mag ik wel zeggen. Ik zat op mijn luie kont en bekeek met mijn al even luie echtgenoot (ook een leeuw) de complete eerste serie van Penoza. Wel met een haakwerkje op schoot, dat dan weer wel. En ja, dat haakwerk moet wel af. Dus is er toch sprake van een doel. Laat ik  maar eerst eens even de 26e afwachten. Voor mijn persoonlijke reboot (?????).
En voor nu:  back on track. Zonder maan!

1 opmerking:

Nanos zei

Het lijkt wel geheimtaal.