Totaal aantal pageviews

zaterdag 1 september 2018

Kattenliefhebbers

Helaas, helaas, ik ben en zal ook wel blijven, een kattenliefhebber zonder kat. Heel jammer, maar niets aan te doen ben ik bang. Laatst was ik heel kort bij iemand met een kat en ik heb er echt bijna een week last van gehad. Stomme allergie!

Er zijn mensen die hun liefde voor katten uitstralen. Overduidelijk laten zien hoe kats ze zijn


De foto's die je hier ziet, zijn allemaal genomen bij één huis hè. En ze hadden nóg een raam en een muurtje:Ik vond het leuk en moest er een beetje om lachen ook. Ik vroeg me wel af hoe het er binnen uit zou zien.

21 opmerkingen:

izerina zei

Zag je ook echte katten rondlopen daar?

Neeltje zei

Wij hebben ooit 12 katten tegelijk gehad. Zeven volwassenen en een nesthe van vijf. Nu voor het eerst sinds 43 jaar katloos. Ik denk dat dit zo blijft. Het is goed.

Neeltje zei

Nestje! 🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈

Judy zei

Leuk om te zien, zo'n kattenhuis. Maar ik ga er niet binnen, ik ben ook zo allergisch voor katten. En daarom ook geen kattenliefhebber, ik ben een hondenmens.

Emie zei

Misschien zijn de bewoners zelf ook allergisch en lossen ze hun kattenliefde zo op. Maar ik denk eerder dat er binnen een stuk of wat poezebeesten rondlopen. En bij de gedachte alleen al, krijg ik het benauwd. Ik ben, net als jij, heel erg allergisch voor katten en net als jij vind ik dat erg spijtig.

Kitty zei

Wij hebben de eerste pakweg twintig jaar van ons trouwen twee katten gehad. En ik vind het nog steeds leuke beesten. Maar het leven is zonder kattenbak, haren, vlooien, haarballen, zorg en kapot gekrabde huisraad toch een stuk relaxter ;)

schrijfselsvanmij zei

Ooit hadden we er drie, nu al een aantal jaren geen. Alleen nog logeerkatten, en dat is goed zo.

Onliemie zei

Wij hebben er nog eentje. Een 12 jaar oude kater. Een geweldig lief beest maar momenteel heel erg ziek. Intussen is het een "diamanten" kater geworden, als je begrijpt wat ik bedoel. Maar zo hoort dat. Als je dieren hebt, moet je er ook voor zorgen. Schoonzoon is ook allergisch. Dus wanneer ze op bezoek zijn een heel gedoe om de kat uit de buurt te houden.:-)

Nietzomaarzooo zei

Beide kinderen zijn allergisch voor katten, dus hier geen kat. Lijkt me wel leuk een kat, maar ik doe het maar met de buurtkatten die uit de vijver komen drinken of in de zon liggen. Ooit wel een kat gehad toen ik op kamers woonde.

Sjoerd zei

Van drie naar twee katten een paar weken terug. Ik ben een echt katten mens, maar de twee die we nu hebben zijn echt de laatste die we hebben. We willen niet dat er straks katten zijn die ons overleven.

Anita Willems zei

Met zo'n blogtitel kom ik meteen kijken natuurlijk. Als kattenvrouwtje. Ik zou me dat ook afvragen, hoe het er binnenshuis uit ziet. En er is blijkbaar ook nog een hond, als het bordje nog klopt. Vast een gezellige, maar heel harige boel.

Ferrara zei

Hier ook een kattenliefhebber, maar een kat en meneer F. gaan niet samen.

Matroos Beek www.beekblog.com zei

Een blogje naar mijn hart. Ik kocht drie jaar geleden een bruine Britse korthaar. Het is mijn grizzlybeer. Precies gisteren is onze tweed Brit bij ons komen wonen. Hij is licht van kleur en lijkt eerder op een ijsbeer. Ik heb er nu twee en ik geniet intens. Zo blij met mijn twee héél lieve katten. Groeten van een kattenvrouw.

Anoniem zei

Hier ook een gezinslid die allergisch is voor katten. Wij hebben daarom een siberische kat, de ene kat soort waar hij goed tegen kan. Zoek maar eens op siberische kat of sibeertje.

Marthy zei

Twee zonen die allergisch zijn voor kattenharen dus de kat moest de deur uit. Jammer voor de kinderen toendertijd.

Céline zei

Hier ook een kattenliefhebber. Maar mijn huis ziet er niet zo uit..meer kinderspeelgoed dan kattenspeelgoed..hahaha
Ik had twee katten, Blacky en Beauty. Blacky is op een dag gaan wandelen door het dorp en nooit meer teruggekomen. En die lieve Beauty is hier nog steeds, ze begint maatjes te worden met Naomi.

sjannesblog.com zei

Ik heb meer met honden dan met katten, maar wij hebben geen van beiden.

Ineke zei

Wat vervelend is dat nou, als je allergieën hebt. Hier in huis hebben we ook geen huisdieren, ook een paar met allergie.
Fijn weekend

Vlimbouter zei

Nadat één van onze twee poezen was overleden, besloot ik nooit meer twee katten samen in huis te halen. Het lot besloot er anders over. Door de komst van kater Pirou zijn ze weer met zijn tweetjes. Gelukkig ben ik een echt poezenmens en (nog niet) allergisch.

Floor zei

Ik ben ook een echt kattenmens, maar na jaren en jaren katten te hebben gehad, nu niet meer. Alleen Jody (hondje).
Maar soms mis ik het wel hoor. Jammer dat jij geen kat kan hebben als je het graag wilt.

Els04 zei

Jammer voor jou!