Totaal aantal pageviews

woensdag 24 juli 2019

I see faces

Emie schrijft:
Vrijdagmiddag brachten we tijdens een oppasbeurtje onze kleindochter naar haar kinderkoor in H.I. Ambacht.  In dit gebouw, Cascade, zetelt de bieb, een theater, een consultatiebureau, worden balletlessen gegeven en  meer van dat soort genoegens. Toen ik aan andere kleindochter vroeg wat haar opviel aan de gevel zei ze direct: hé wat leuk een gezichtje! 
Ik ben het natuurlijk helemaal eens met jou en je kleindochter. Dankjewel.

Dit gezichtje komt van onze schoondochter Agnes. 'Ik zit in de trein en zie ineens een gezichtje' appt ze. Wat een leukerd hè.
En dan deze van Purperpol


'Jarenlang vond ik dit huis het allerlelijkst in de hele gemeente. Hoe kun je je huis zo (laten) ontwerpen? Met zo'n grimas die de nietsvermoedende naderende verkeersdeelnemers continu zo wezenloos aanstaart. Gelukkig is er na een aantal jaar wat groens omheen geplant, dat scheelt echt een slok op een borrel.
Inmiddels zijn er nog lelijker huizen gebouwd, maar die hebben in elk geval niet zo'n enge blik'.
Toos deed ook weer mee, met deze foto:

 Door een vriendin van haar dochter op Instagram gezet.
.En ik kreeg het maar niet voor elkaar om er een kopie van te maken. Tot ik uiteindelijk bedacht dat ik er een foto van zou kunnen maken. En hij ziet er goed uit, toch. Gewoon een heerlijk (Zeeuws) kopje koffie.
Vervolgens Kitty. Zij stuurde twee aardappelgezichtjes


'De tweede, en profil, vond ik zelfs een beetje op Winnie the Pooh lijken (neus naar links), maar op de foto komt dat er niet helemaal uit *grijns*', schrijft ze. Ik zie het wel hoor Kitty. Absoluut Winnie the Pooh

En tenslotte Els. Zij stuurde een kaart, een echte:

'In deze foto van het EMC zie ik een heleboel gezichtjes. Eigenlijk een heleboel mannetjes met zonnebrillen. Zie jij ze ook?'.
Ik zag het niet. Ik wilde de kaart mee naar school nemen om daar aan een aantal mensen te vragen, maar dat vergat ik en nu is het vakantie. Hoeft ook niet meer trouwens, want ik zie het nu ineens.

Iets later stuurde Els er nog een. Uit de haven van Rotterdam. Ik zie niet alleen een gezichtje, ik zie zelfs een heel mannetje


Blijf vooral sturen, mensen. Het is nog steeds leuk.

13 opmerkingen:

Judy zei

Leuk weer! Die in dat kopje koffie vind ik het mooist!

Sjoerd zei

Mijn bijdrage is weer magertjes, ik zie het gewoon niet

miekequilt zei

Wat een lol weer. Ik zie ze zelden, en als ik iets zie vergeet ik een foto te maken. Gelukkig heb je ook volgers die er wel asn denken b

Nietzomaarzooo zei

Ja, eng huis inderdaad. Spookhuis bijna!

Ferrara zei

Van dat hoekhuis schoot ik in de lach, wat een grijns. Op de laatste foto was het even zoeken naar het mannetje, maar gevonden, het blauwe hoedje staat hem goed. Er zitten weer leuke vondsten bij. Zelf ben ik de laatste tijd minder gelukkig in speuren naar gezichtjes, maar ik blijf het wel doen! Veel te leuk.

KnutzEls zei

Als je er op let, zie je steeds meer gezichtjes overal. En wat een griezels zijn het soms

Jolande zei

Ik vind het weer hele leuke gezichtjes.

Emie zei

Bij de onderste heb ik even moeten turen maar ineens verschijnt er een heel sterk mannetje!

Het lieve leven... zei

Het blijft leuk hé...dat kopje koffie...hihihi

sjannesblog.com zei

Wat een vindingrijkheid weer!

Ineke zei

Weer van die geweldige gezichtjes, mooi!!!

Matroos Beek zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Vlimbouter zei

En je blijft ze maar ontdekken die gezichtjes. Mooi!