Totaal aantal pageviews

dinsdag 26 februari 2013

Boterham en chocola

Lief hè? Vond ik wel:  echt een lief, vrolijk zomerjurkje voor een klein meisje. Verkrijgbaar in de maten 62 en 68 en daar zal onze kleindochter waarschijnlijk wel aan toe zijn, deze zomer. In gedachten had ik het jurkje al bijna gekocht.
Maar dat was voor ik naar de prijs keek. Wat denk je? 84, 95! Voor de aardigheid (en ik doe het echt niet vaak meer) rekende ik het nog even om in guldens: 187,20. Wie kan dat nou nog betalen en ook wie wil dat nou betalen? Als je handig bent kun je het vast wel zelf maken en als je niet handig bent ga je naar de Hema of naar de kringloop of naar de rommelmarkt.
Dan heet het jurkje natuurlijk niet Tartine & Chocolat. Maar och, dat betekent ook maar gewoon boterham en chocola. Trouwens een rare naam voor een babyjurk.
Crisis?


6 opmerkingen:

Nanos zei

Goed naar kijken en de naaimachine tevoorschijn halen. :-)

Wieneke zei

Ik ben niet vreselijk handig en ik heb niet eens een naaimachine, maar zelfs ik kan zien dat dit geen moeilijk jurkje is. Belachelijk bedrag.

Marga zei

Idioot bedrag, vooral als je het omrekent naar "oude guldens". Dat doe ik ook niet vaak meer en Jens zegt dan als hij me hoort: mam, met guldens kun je niet meer betalen!

Diana zei

Koop het stofje maar, ritssluiting en lint voor de strikjes en we gaan samen aan de slag op JOUW nieuwe naaimachine.

Jacqueline zei

Leuke jurk en zeker een model wat helemaal niet moeilijk is om na te maken. Sinds onze kleindochter heb ik me ook weer helemaal op de naaimachine gestort, zo leuk om die kleine meid in al die jurkjes te zien.

Bertiebo zei

Oh Diana, wat leuk! Alleen een klein probleempje: ik zou niet eens weten waar de naaimachine is. De bende helemaal boven is onbeschrijfelijk. En dat duurt nog wel een tijdje. A.s. woensdag wordt de rest van de vloerbedekking gelegd en kan alles weer op- en ingeruimd worden. Dan vind ik hem wel!