Totaal aantal pageviews

vrijdag 15 februari 2013

Deuren

Dat is pas lastig: een voordeur kiezen. Onze voordeur zit er al 35 jaar in, is bepaald niet veilig meer te noemen, met gewoon glas en een zeer simpel slot en valt van ellende zowat uit elkaar. Dus waren we op zoek naar een nieuw deur, het is echt nodig. Maar tsjonge jonge, wat is dat moeilijk. Eerst kiezen uit retro, landelijk, modern, klassiek. Daarna de deur zelf. En dan nog de bel en de deurknop enzo. Op de kleur hoefden we nog niet te selecteren, want ze worden allemaal geleverd in de grijze grondverf en die kan een jaar blijven zitten, dus dat geeft nog even respijt op dat punt. En dan de prijs, daar werden we ook nog even beroerd van, echt zo belachelijk duur.We zagen prijzen staan en dachten dat dat het was. Niks hoor. Daar komt nog ongeveer het dubbele bij.   Dan wordt alles natuurlijk wel keurig gemeten en goed pas gemaakt, dat wel, maar dat mag dan ook wel. Enfin, 't is gelukt. We hebben een keus gemaakt . Hij zit erbij, onze nieuwe deur. Ik bedoel op het plakwerkje hierboven. Doe eens een gokje? Je hebt alle tijd hoor, want zes tot zeven weken levertijd...

7 opmerkingen:

Wieneke zei

Dat is veel te moeilijk, want ik ken het uiterlijk van jullie huis niet. Als het een moderne woning is gok ik op de meest rechtse bovenaan. Als het bijv. een 'dertiger jaren' huis is denk ik een deur uit de onderste rij.

KnutzEls zei

Ik gok op de laatste rechts van de middelste rij.

Stins zei

Hmmm...lastig... misschien de laatste van de bovenste rij :-D! Ben benieuwd welke het wordt; ik denk wel dat je huis er echt van op kan knappen zoiets (dat mag dan ook wel voor zo'n bedrag hè?) Groetjes van Mirjam.

Karin zei

Ik gok ook op de laatste van de bovenste rij. En anders in ieder geval één van de de deuren in de laatste rij (verticaal).
Fijn weekend!

Jacqueline zei

Ik ga voor de middelste rij laatste deur.

Kitty zei

Rechtsonder of rechtsboven gokken wij. De onze lijkt het meest op rechtsmidden ;)
Het kost wat maar het is een goede investering hoor, ongeacht de prijs.

Hetty van Baaren zei

Ik ken je huis niet, maar ik ga voor de onderste rij, vierde van links. Zoiets hebben wij zelf nl ook, in het blauw..