Totaal aantal pageviews

vrijdag 8 februari 2013

Kringloop

Wat ik nou het leukst vind aan dit boek weet ik eigenlijk niet. De illustratie van Hans Borrebach? De typpische schrijfstijl van Freddy Hagers, het superbrave verhaal (jaren vijftig), het feit dat ik weer een boek uit de Zonnebloemserie op de kop kon tikken? Hoe dan ook, ik werd er wel blij van in de kringloop. Dat was deze keer in Zaandam: 't Goed. Ik kocht ook nog een rood schaaltje van emaille, wit aan de binnenkant. Daar ga ik, voor ik het laat zien,  eerst wat fleurigs inzetten. Kringloopgeluk...

4 opmerkingen:

KnutzEls zei

En jeugdsentiment.... heerlijk, thuis voor de kachel op m'n buik liggen lezen in de boeken over Ankie en haar vriendinnen!

Marga zei

Bert, nou meld je een paar dagen geleden dat je "100 % goed was in spellen" en wat zien ik nou? (Grapje hoor!) En ja, die Ankie, heerlijk!

Bertiebo zei

Marga, haha, ja dat is wel een beetje typpisch. Overigens sta ik vandaag al niet meer op 100%. Dat zat 'm in het woordje dessa. Dat blijkt desa te zijn. Maar toch was het altijd Orpheus in de dessa. Weet ik zeker! Anyway, nu duurt het weer zes weken voor het 100% kan worden!

Marga zei

ik weet het ook zeker: dessa!