Totaal aantal pageviews

woensdag 27 februari 2013

Thuis je eigen stijl - Selina Lake

Zo'n lekker boek dit. Van Selina Lake. Achterop staat: 'Dit kleurrijke boek inspireert je met vrolijke interieurs van over de hele wereld waar het plezier van het zelf maken en creatief bezig zijn van afspat! Geef je huis een frisse make-over, ga aan de slag met meubels en spulletjes die al hebt of die je goedkoop op de kop tikt op rommelmarkten. Maakt je niet druk over ingewikkelde technieken, dat is helemaal niet nodig. Iedereen kan knopen op een kussen naaien of een oude stoel een vrolijk likje verf geven'.
Het ziet er allemaal zo vrolijk en gezellig en kleurrijk uit dat je er zelf ook vrolijk van wordt. Ik heb het hele boek dan ook met plezier doorgebladerd. Maar om nou te zeggen dat ik onmiddellijk mijn interieur ga aanpassen... Nee, op de foto's is het echt heel leuk, maar als ik het zo zou proberen zou het een rommeltje worden, dat weet ik zeker. Enfin het is ook alleen bedoeld als inspiratie. En ons interieur is eigenlijk behoorlijk kleurig. Een paar voorbeelden uit het boek:


4 opmerkingen:

Stins zei

ow heerlijk! Ik heb de Engelse versie, maar precies dezelfde foto's volgens mij....
echt een boek om steeds weer in te bladeren en te genieten van de mooie foto's!

Jacqueline zei

Dat is een leuk boek zeg. Wie weet kom ik het eens tegen. Ik heb ook zo'n interieur waar denk ik de mensen vaak denken ojee wat veel kleuren. Ik kan het nl niet laten om steeds meer kleur in huis te brengen.

Juffrouw Waardvleugel zei

He wat leuk dat je volger bent geworden! Ik ook van jou nu, met groet van De Juffrouw

Zaanse Zolder zei

oh dit boek staat op mijn verlanglijst, zo heerlijk die kleuren, ik vind het erg leuk