Totaal aantal pageviews

dinsdag 17 januari 2023

Zo jammer

 Gisteren keek ik naar 'Binnenstebuiten'.  Dat is geen wonder hoor, ik kijk bijna altijd naar dat programma, een van de aardigste op tv. Ik neem het trouwens vaak op , zodat ik het kookgedeelte kan doorspoelen, haha.

Hoe dan ook, gisteren keek ik. Ik had een berichtje van de vereniging Hendrick de Keijser gekregen dat het zou gaan over Huis Bartolotti, in Amsterdam

  En daar ben ik een paar keer geweest, o.a precies, op de dag af, drie jaar geleden. Ik liet er wat van zien en schreef er dit over, klik,  Bartolotti

 En nu was het de bedoeling geweest dat ik,  als vrijwilliger, een paar dagen mee had mogen lopen,  in januari. Had ik hartstikke veel zin in.  

Helemaal nu 'ons' museum dicht is.  En een van de andere museumhuizen van de vereniging Hendrik de Keijser, Huis Bonck waar ik ook vrijwilliger ben,  tijdelijk  gesloten (stookkosten).

Tja, ik mis meer dan ik meemaak!

20 opmerkingen:

Anoniem zei

Heel mooi huis. Prachtig. En jammer dat je nu niet mee kon. Voor vandaag een fijne dag en zie de zon maar schijnen. Groet, TinekeD.

Anoniem zei

Jammer dat je het meelopen in het mooie huis moet missen. Als je weer op de been bent een verzoekje indienen. Hou je haaks.

Emie zei

Weet je dat je via de site van Binnenste Buiten ook per onderwerp terug kunt kijken? Ik heb genoten van de rondleiding gisteren door Valentijn. Misschien mag je, na herstel, toch nog eens een paar dagen meelopen!

Elizabeth zei

Ah, dat is wel sneu! Misschien komt er nog een herkansing later...
Meestal vind ik Binnenste Buiten ook leuk, en alhoewel ik best van koken houd word ik dit deel ook snel zat. De woon- en ambachtsdelen vind ik het leukst!

Ferrara zei

Hier ook een fan van binnenste buiten, we kijken het vaak op een later tijdstip. Je krijgt vast wel een herkansing. Hopelijk is je uitzicht vandaag wat vrolijker.

Kitty zei

Wat jammer dat je dit bent misgelopen Bettie. Er komen vast nog andere, nieuwe kansen, houd moed!

Sjoerd zei

Dat is toch lastig als je in de lappenmand zit, wellicht krijg je nog een tweede kans...

Jolande zei

Wat jammer dat je dit nu allemaal moet missen.
Het programma ken ik niet.

Anita Willems zei

Dat vat het wel mooi samen: je mist meer dan je meemaakt.
Die zin wordt hier in huis ook vaak gezegd. Werkt heel geruststellend voor de kinderen. Anders krijg je FOMO. Fear of Missing Out.
Volgens mij heb ik gister toevallig een stuk van die programma gezien, viel er middenin, bij een fontein in de gang. Prachtig huis!
Jammer dat je er niet bij kon zijn.

sjannesblog.com zei

Heel jammer Bettie, maar wie weet, ooit.

Miriam zei

Regelmatig hoor ik dat het echt een programma is dat de moeite waard is, maar als ik even kijk plons ik altijd in het kookgedeelte dat me niet zo interesseert. Misschien toch eens opnemen zodat ik het later op de avond kan kijken.
Ik vrees dat er voor jou nog een tijdje niet veel anders opzit dan tv kijken. Gelukkig zijn er af en toe mooie programma's.

Judy zei

Wat sneu, Bettie. Maar misschien ooit, kun je het inhalen. Ik kijk eigenlijk zelden naar Binnenstebuiten.

miekequilt zei

Wat een vervelende toestand. Het was een mooi initiatief en zeker aan jou besteed. Nu gaat dat aan je neus voorbij, waardeloos.
Wij kijken ook vaak naar binnenstebuiten, een leuk programma en wij kijken ook naar het kookgedeelte. Er zitten soms lekkere recepten bij, maar ik geloof niet dat we er ooit iets van gekookt hebben.
Hou vol, ooit ben je weer mobiel.

Marthy zei

Het zit je verdorie niet mee, Bettie.

Josephine zei

Dat is echt driedubbel balen Bettie, Grrrrrrrr

ella zei

Ik heb hetzelfde als jij, ik vind BinnensteBuiten ook heel leuk maar dat gepriegel met dat eten stoort me enorm daarom heel lang niet gekeken. Deze aflevering heb ik wel gezien. In het huis Barlotti ben ik ook een keer geweest maar dat waren ze toen aan het renoveren en lang niet zo mooi als nu. Gr. ella.

Iris Flavia zei

Sorry you miss out again. Same here. I had so many things to do, so many plans. And all I did was sit or sleep, I was even too tired to read. In my holiday. Cause I had no doctor to sign me sick. Gah.
But I keep telling myself things could be worse.

Nietzomaarzooo zei

Hoop dat je tweedehands (online kijken) toch ook nog een beetje kan genieten. Bedankt in ieder geval voor de tip.

nicole orriens zei

Wat jammer inderdaad dat je dat moet missen! Het programma BinnensteBuiten kende ik niet. Dat ga ik eens opzoeken.

Josephine zei

Binnenstebuiten is één van mijn favoriete programma’s, vooral de oude huizen en de natuuritems. Het koken is me veel te ingewikkeld. Ik kijk vaak terug via ‘gemist’.