Totaal aantal pageviews

zondag 1 oktober 2023

Kamperen

Hoe ze er aan komt mag Joost weten, we stuurden in die tijd nog geen foto's, er was geen Facebook, sowieso geen mobieltjes.  
Maar nadat ik een foto van ons kampeeravontuur had gepost op Insta, appte mijn schoonzus deze foto: 


De tekst die ze erbij schreef:
'Weer terug bij AF. Wat ben je er nou eigenlijk mee opgeschoten?'

Haha, goeie vraag. Dit zal denk ik 1979 geweest zijn,  in Frankrijk. We waren net getrouwd. Het was koud, want ik heb een trui aan van mijn man.  Een trui die zijn moeder voor hem had gebreid. 
De tent was klein, maar daar hadden we in die fase geen enkel probleem mee natuurlijk. 
Onze huidige tent is een heel stuk groter en ik had geloof ik al verteld dat die mag blijven. 

We hebben veel gezien, veel gedaan in die paar dagen daar op de camping en bij de Linge. Een streek die zeer de moeite waard is en waar we bij leven en welzijn vast nog een keer naar toe gaan. Want tsjonge, wat vond ik het er mooi!


En wat de vraag van mijn schoonzus betreft: we gingen van tentje, via vouwwagen, naar caravan. En toen weer terug naar tent.  
Ik weet niet of ik er iets mee opgeschoten ben. Misschien hoeft dat ook helemaal niet en is het gewoon prettig om tevreden te zijn met iets dat we altijd al fijn vonden: gewoon en eenvoudig kamperen in een tent! 

19 opmerkingen:

roentare zei

the view is rather pleasant

izerina zei

Wat een mooi tijdsbeeld. Zat je op een 3-delig luchtbed?

Bertiebo zei

Zo te zien wel! Maar ik herinner het me niet.

Sjoerd zei

Wij hebben het bij een vouwwagen en een tent gehouden. Voor een caravan gingen we niet vaak genoeg weg. Leuke foto overigens.

Judy zei

Altijd grote bewondering voor kampeerders gehad. Het is nooit mijn ding geweest. Misschien van huis uit niet meegekregen?

Anoniem zei

Voor mij geen kamperen. Maar genieten van alle moois om je heen en tevreden zijn, dat is gelukkig zijn. 😘🍀

sjannesblog.com zei

Het plezier en genot staat toch bovenaan. Hoe je dat bereikt is niet belangrijk.

Emie zei

Niet van huis meegekregen maar jaren met veel plezier in een tent gekampeerd. Hoewel onze kinderen het altijd heerlijk vonden, hebben ze het niet overgenomen. Ja, wel met een kleine caravan maar dat noem ik dan weer geen echt kamperen, hè

Kitty zei

Leuke foto Bettie :)

Charlie zei

Leuke terugblik van toen we nog niet zoveel (luxe) gewend waren!

Mevrouw W. zei

Wij gingen van tent naar vouwwagen en daarna naar een caravan. En nu gaan we op hotel of huren we een appartement. En het is goed zo.

Iris Flavia zei

Cute pic of you and... respect!
We had a tent with us on our travels but preferred to sleep in the car in the back.
Much easier than to get up from the ground (boy, do I feel old right now! I was old even in my mid-20´s... or just lazy?)

memvan7 zei

Leuk. Ook wij gingen van tent naar vouwwagen en daarna caravan. Nu weer tent. Verschil is alleen dat wij uiteindelijk niet met de tweedehands vouwwagen weggeweest zijn. Zomer was slecht, ik was bevallen van de tweeling en toen zagen we een leuke caravan.

conny's quilts en creaties zei

Heerlijk herkenbaar. Ook wij houden van kamperen, ik kreeg het van huis mee met een knaloranje bungalowtent
toen samen op fietsvakanties met trekkerstentje , een grotere tent met de kinderen en later met hen met twee kleinte tentjes Eurpa door, naar uiteindelijk een caravan nu we ouder worden en soms afgewisseld met een gehuurd huisje. Vooral het buiten zijn vind ik zo fijn aan kamperen.

Jeanette Renting zei

Hoezo, wat ben je ermee opgeschoten? Je hoeft toch niet altijd overal voordeel uit te halen/of te hebben? Kamperen is gewoon heerlijk buiten leven, op een plek waar je denkt dat het fijn is. Is dat het niet, pak je je boel op en gaat ergens anders heen. Wat een heerlijke foto van jou trouwens.

Ferrara zei

Wij gingen in dezelfde volgorde, maar blijven nu toch bij de caravan. Meneer F. kan nog met weemoed naar tentkampeerders kijken. Ik heb daar minder last.😉

miekequilt zei

Ook wij deden het net als jullie. De caravan is gebleven want in een tent ga ik niet meer. Daarom vind ik het zo leuk dat jullie wel weer met een tent op pad gingen. Leuke foto van jou van vroeger.
Lekker blijven genieten!

magiceye zei

Fun times!

Elizabeth zei

Vast een oude foto gescand... Hoe leuk is dit!