Totaal aantal pageviews

dinsdag 23 juni 2015

Postzegels

Sinds kort verstuur ik mijn post weer met postzegels die ik bestel bij www.postzegelsmetkorting.nl
Dat scheelt niet heel veel in prijs, als je veel verstuurt zoals ik, is het iets goedkoper. Maar het mooie is dat je zulke leuke postzegels krijgt. Dat zit keurig verpakt in zakjes en dan frankeer je voor Nederland met een postzegel van 0,39 en eentje van 0,29 en een van 0,02

Zoals deze bijv.

Die ik helemaal gemist heb in 2006. Want uit dat jaar kreeg ik deze keer de zegels. 


En wat te denken van deze mooitjes, want afgezien van het feit dat Ard Schenk er op staat (dat zou eigenlijk al mooi zat zijn)  is het ook nog eens zo'n postzegel die je kunt laten bewegen.


Nou en als je dat moois nou eens afzet tegen de meest gangbare postzegel op dit moment, dan is de keus toch wel duidelijk. Had dan tenminste de koningin er bij gezet.


Mijn keus is in ieder geval heel duidelijk en ik hoor dat Postcrossers het erg op prijs stellen. Want ook voor internationale post krijg je keurig zegels aangeleverd. Dan plak je er drie van 0,39 en een prioritysticker erbj.

11 opmerkingen:

Ingrid Orens zei

Tsja, die laatste postzegels zijn inderdaad een beetje teleurstellend in vergelijking met de andere ;-)))

Onliemie zei

Prachtige postzegels, echt geweldig... zeker ook die van de leesplaat! En die laatste...tja... waar zat Maxima toen toch?

Mirjam zei

Die laatste blauwe heb ik inmiddels al zo vaak gezien... Echt een heel saaie zegel. Ik ga ook maar eens bij die website kijken...
Fijne dinsdag,
Liefs,
Mirjam

Wieneke zei

Ik heb gisteren erg leuke postzegels gekocht met daarop afbeeldingen in de kleur Delfts blauw van een zeilboot, molen, kaas, trapgeveltje, kussende boertje/boerinnetje, fiets, koe, tulp, schaats en klomp. Gewoon bij de dorpssupermarkt, dus dan moet jij ze in jouw wereldplaats toch zeker kunnen krijgen. Ze lijken me heel geschikt voor de postcrossing-buitenlanders. Hup, hálen die dingen! ;-)

Ria A.-S. zei

Sinds ik "Post-cross" koop ik ook mijn zegels bij postzegelsmetkorting.
De ontvangers van de kaarten zijn er blij mee.
Mooie dag.....

Els04 zei

tof!

Happy Earl Grey zei

Wat een leuke tip om de postzegel te bestellen. Ik vind het ook weleens jammer dat je weinig "leuke"post in de bus krijgt en misschien moet ik jou gebaar eens gaan invoeren. Ouwerwets wordt dan misschien weer "nieuwerwets".
Hartelijke groeten El

nadia zei

Wat een goed idee, ik ben ook een fanatieke postcrosser en altijd als mensen om mooie postzegels vragen plak ik er met een schuldgevoel een saaie hollandse op. Niet die van Alex hoor, die plak je alleen maar op rouwpost :( Ik krijg morgen mijn pakketje van postzegelsmetkorting al binnen, ben heel benieuwd!

Bertiebo zei

Wieneke, die postzegels die jij bedoelt zijn inderdaad wel leuk. Maar, ze zijn er al zo lang. En Postcrossers krijgen natuurlijk vaker kaarten uit Nederland dan alleen van mij. Dus die zegels kennen ze ook al lang! En bijna altijd wordt er positief gereageerd op de oude postzegels, nooit op die andere!

Pippa's Hus zei

Jeetje dat wist ik helemaal niet dat dat kon! Dat ga ik ook doen! Dat is toch super leuk. Bedankt voor de tip. (Ha, ik ga gelijk bestellen) XX Esther

Nana zei

Ooh, alleen al voor de mooie zegels zou je er kopen. Thx voor de tip!