Totaal aantal pageviews

vrijdag 16 augustus 2024

Gezichtjes

 Annelies was in Italie en zag deze gezichtjes. Bij een wijnproeverij met lekkere hapjes. (Ik was ook in Italie en zag ze niet).


Dit gezchtje zag ik wél in Italië. Het keek mij aan vanaf de drempel waar het zich bevond. Ik zag er trouwens meer, op verschillende drempels:



En ik zag er nog een in Italia, eentje met wenkbrauwen:


Tineke Dieks zag een gezochtje in een folder van Kruidvat. Grappig vind ik! Hoewel...


En ik moest even heeel goed kijken naar deze foto van Emie. Maar als je het ziet, zie je het. (Dit laatste lijkt Cruijff himself wel, maar ik was het die dat zei).


Oh, ik zie nu pas de foto groot en die is overduidelijk. Maar dat zag ik eerst niet. Ik zag nl nóg een gezichtje rechtsonder in de cracker. Daar moest ik naar zoeken

Vervolgens een foto van Toos:


'Toen we op punt van vertrek stonden keek ik uit het raam. We lagen nog in de haven op Schiermonnikoog en ik zat al even naar deze deur te kijken toen het plotseling tot me doordrong, hé een gezicht, in mijn beleving dan hè :-)'


Het zondagse eitje van Anneke Broos, in het zondagse eierdopje, vertoont een duidelijk gezichtje. 


De laatste voor deze ronde, komt van Mevrouw W. Zij maakte een wandeling in België en dacht toen ze dit zag meteen aan deze rubriek. 

Goed gevonden allemaal. En hartelijk dank voor het inzenden. Zoals gewoonlijk, blijf speuren mensen en inzenden: bettievdgriend@hotmail.com


15 opmerkingen:

Judy zei

Knap gezien!

Emie zei

Ha, ha, die van het Kruidvat!

nicole orriëns zei

Dat gezichtje in de Kruidvat wipstoel ziet er een beetje kwaadaardig uit : )

Charlie zei

Die van Kruidvat was voor mij dubbel grappig : ik zag er een strip figuurtje in ter versiering aan een kapstokje! Terwijl als ik had gelezen wat er stond! Had ik kunnen weten dat het om een stoel ging!

Sjoerd zei

Ik zie er weer heel bijzondere gezichten bij.

roentare zei

I would love to try these snacks

Ferrara zei

Een rijke oogst. Een elektrische wipstoel, het moet niet gekker worden. Hoewel ... ik zag op de camping een kind met een bellenblaaskanonnetje op batterijen. Niks zelf doen en blazen. Wat is daar nog leuk aan?

Bettie zei

Niks!

In de weer zei

Soms is het wel leuk, zag zo ding afgelopen woensdag voor het eerst.
We waren bij het kindervakantiekamp om te kijken naar de leuke bouwwerken die de verschillende groepen hadden gemaakt. Doen we al jaren, toen omdat Bo en Brun er altijd naar toe gingen en nu zijn ze zelf leiding en hulpleiding. Een van de kinderen van hun groep had zo’n pistool mee gebracht en vast gemaakt aan een hek en de trekker vastgezet. Toen iedereen kwam kijken kwamen er opeens allemaal zeepbelletjes tevoorschijn en dat was een supermooi gezicht, als kers op de taart van hun mooie bouwwerk.

Jolande zei

Dat zijn ook weer hele leuke.

Anoniem zei

Dat je een heleboel bellen tegelijk krijgt en die allemaal kunt proberen te vangen 😜

Anoniem zei

Wat een leuke vondsten weer 👍🏼😊

Anoniem zei

Oeps, dat ben ik dus, Kitty

Josephine zei

Weer een pracht van een serie, en die cracker werkt op mijn lachspieren, met zijn
lekkere grote ordinaire bek ;-)))))

Tine de Jong zei

Je verzameling groeit gestaag en ik vind ze allen weer erg leuk. P.s dank je wel voor de mooie kaart.