Totaal aantal pageviews

zaterdag 17 juni 2023

Museumclub

 

Met onze pas opgerichte museumclub, waren we in Afie's Nobelhuis in Egmond. 
De club bestaat uit zes leden, allen vrouw en het lijkt ons leuk om samen af en toe een museum te bezoeken. Het liefst met openbaar vervoer. 
Het idee voor zo'n club kwam  van mij en ontstond doordat ik zowel in het museum als in Bonck wel eens een dergelijke groep trof. 
Leek me gezellig. Toen ik er met iemand uit het museum over praatte werd zij meteen enthousiast en 'bracht twee andere vrouwen aan'. 
Ik praatte met mijn maatje Marieke en zij vertelde het weer aan Anja van onze boekenclub die ook mee wilde doen. En zo waren we heel snel met zes vrouw. Twee mensen erbij dus die ik helemaal niet kende. Leuk is dat. 
Verder heb ik nog niks gedaan. Ik was niet erg in vorm de laatste tijd en voor ik het wist was alles al geregeld voor het eerste museumbezoek. En staat een tweede bezoek al gepland. Wat een actieve leden hebben we. Super! 

Ik wil natuurlijk graag verslag uitbrengen van de plekken die we bezoeken, maar ik hik er tegenaan. Want het eerste bezoek in dat Nobelhuis was heel bijzonder en bijzonder leuk. Maar ik heb zoveel foto's gemaakt en er is zoveel over te vertellen dat ik nog maar eens even heel goed moet nadenken over wat ik wil laten zien en hoe. 

Je bent nog niet binnen of je weet al niet meer waar je naar moet kijken, zoveel is er te zien. Dus je kijkt naar Afie en je luistert, want zij heeft heel veel te vertellen. (Wordt vervolgd)

14 opmerkingen:

Judy zei

Goed idee, samen museums bezoeken! Ben benieuwd wat je van Afie's museum laat zien. Heb even gegoogled en het lijkt me een bijzonder museum.

miekequilt zei

Wat een leuke groep! Wij hebben sinds kort een museumjaarkaart, dus alle tips zijn welkom. Je schrijft altijd enthousiast en ik vind het leuk om tips van je te krijgen.

Mevrouw W. zei

Gezellig om samen musea te gaan bezoeken. En waarschijnlijk ook nog koffie drinken en lekker kletsen... ik zie het al helemaal voor me :)

izerina zei

Wat leuk, die gezamelijke belangstelling

Kitty zei

Leuk om dat samen te doen.

Mormorsweb.blogspot.com zei

Wat een leuk en goed idee. Nederland heeft heel veel musea. Kan ik best een beetje jaloers op worden.

roentare zei

The walls have so many artistic pieces pinned up.

sjannesblog.com zei

Hoe leuk is dit! Ben benieuwd naar jullie avonturen!

Iris Flavia zei

That sounds like a lot of fun is coming around!

Marieke zei

Ik ben benieuwd naar je vervolg.

Sjoerd zei

Wat een leuk idee, ben benieuwd hoe het verder gaat.

Mrs. T. zei

Wat een goed idee zeg. Wie weet ga ik dat ook ooit doen.

Marthy zei

Wat een geweldig idee, met een groepje vrouwen musea bezoeken.

Marthy zei

Wat een geweldig idee, met een groepje vrouwen musea bezoeken.